Engbergs Måleri i Uppsala AB logo

Engbergs Måleri i Uppsala AB

Uppsala

Presentation

Välkommen till Oss.

Vi är ett av Upplands största måleriföretag. Vår verksamhet sträcker sig från Gävle i norr till Stockholm i söder. Huvudkontoret finns i Uppsala, men vi har även ett kontor i Österbybruk och ett i Norrtälje. Det som är kännetecknande för oss är att vi alltid sätter kvalitet och service i första rummet. Som kund till oss är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad. Du kan också vara helt övertygad om att vi använder miljövänliga färger och produkter. Våra kunder är främst byggföretag, privata fastighetsägare, Allmännyttan, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting. Men vi arbetar också gärna åt dig som enskild villaägare eller lägenhetsinnehavare.

Totalt är vi ett 50-tal medarbetare.

För oss på Engbergs Måleri AB är det viktigt att du som kund känner förtroende för såväl ledning, administration som våra målares yrkeskunnande. Men det är också viktigt för oss att du blir en del av den teamkänsla som kännetecknar Engbergs Måleri AB som företag, och som har varit ett vinnande koncept genom åren. Att sätta kunden i centrum och låta kunden vara med genom hela måleriprocessen är en självklarhet för oss.

Vi vill gärna vara med och förverkliga drömmar och idéer och ge dig fina måleriupplevelser som du kan glädjas åt lång tid framöver... det har du mitt och mina medarbetares ord på.

Med vänliga hälsningar
Kenneth Engberg
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Engbergs Måleri i Uppsala AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556540-4760
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

Kontakta