Svenskrenovering

Svenskrenovering.se

Om Svenskrenovering

Vi hjälper dig med högkvalitativ renovering till ett bra pris!

För oss spelar det inte någon roll om du är en husägare som vill bygga pool, om du bor i lägenhet och vill göra om i hallen, eller om du planerar att totalrenovera hela bostaden. Som snickarfirma har vi genom årens gång hjälpt en rad olika kunder med alla tänkbara typer av önskemål. I våra ögon är inga arbeten för stora eller för små, det enda du behöver göra när du hör av dig till oss är att berätta mer om din vision, sedan ser vi till att göra verklighet av den. Ta kontakt med oss direkt och berätta mer om vilken av våra tjänster du är intresserad av!

Hemsida:
www.svenskrenovering.se

Vi har självklart F-skatt, försäkring och dem aktuella auktorisationer och certifikat för att kunna utföra renoveringen enligt svensk regelverk.

Boka tid med oss:
www.svenskrenovering.se

Om oss:
Ansvarsfullt familjeföretag. Svenskrenovering har utfört hundratals renoveringar sedan 2015. Bolaget har sina rötter i Finland där bolaget är ett Finskt familjeföretag.

Du hittar oss på Nybohovsbacken 45 Stockholm.
6

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Svenskrenovering. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 516413-0527
Bolagsform Utländsk juridisk person
Registrerat 2022-07-29
Momsregistrerat
2022-10
Registrerat för F-skatt
2022-10
Antal anställda
Omsättning < 1 tkr
Verksamhetsbeskrivning
Filialen bedriver byggentreprenader samt konsultverksamhet inom bygg, maskinuthyrning, lätt lastbil, manskapsbod och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.