Svenskrenovering

Svenskrenovering.se

Om Svenskrenovering

Vi hjÀlper dig med högkvalitativ renovering till ett bra pris!

För oss spelar det inte nÄgon roll om du Àr en husÀgare som vill bygga pool, om du bor i lÀgenhet och vill göra om i hallen, eller om du planerar att totalrenovera hela bostaden. Som snickarfirma har vi genom Ärens gÄng hjÀlpt en rad olika kunder med alla tÀnkbara typer av önskemÄl. I vÄra ögon Àr inga arbeten för stora eller för smÄ, det enda du behöver göra nÀr du hör av dig till oss Àr att berÀtta mer om din vision, sedan ser vi till att göra verklighet av den. Ta kontakt med oss direkt och berÀtta mer om vilken av vÄra tjÀnster du Àr intresserad av!

Hemsida:
www.svenskrenovering.se

Vi har sjÀlvklart F-skatt, försÀkring och dem aktuella auktorisationer och certifikat för att kunna utföra renoveringen enligt svensk regelverk.

Boka tid med oss:
www.svenskrenovering.se

Om oss:
Ansvarsfullt familjeföretag. Svenskrenovering har utfört hundratals renoveringar sedan 2015. Bolaget har sina rötter i Finland dÀr bolaget Àr ett Finskt familjeföretag.

Du hittar oss pÄ Nybohovsbacken 45 Stockholm.
6

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt Svenskrenovering. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 516413-0527
Bolagsform UtlÀndsk juridisk person
Registrerat 2022-07-29
Momsregistrerat
2022-10
Registrerat för F-skatt
2022-10
Antal anstĂ€llda –
OmsÀttning < 1 tkr
Verksamhetsbeskrivning
Filialen bedriver byggentreprenader samt konsultverksamhet inom bygg, maskinuthyrning, lÀtt lastbil, manskapsbod och dÀrmed förenlig verksamhet.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsÀttning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anstÀllda

Uppgifter saknas om antal anstÀllda.