Object Entreprenad AB logo

Object Entreprenad AB

Jämtland / Västernorrland

Presentation

Vi gör ALLT inom bygg, montering och inredning.

Inga jobb är för små eller för stora för oss.

Vi har samlat ihop dom bästa arbetarna för alla olika kategorierna.

Plattsättare.

Snickare.

Målare.

Inredare.

Säljare.

Alla har yrkesbevis i sina yrkesroller och är otroligt duktiga och erfarna arbetare.

Våran otroligt duktiga säljare kommer komma ut och titta på era önskemål och lämna en bra och rättvis offert.

Han har extremt lång erfarenhet av hur lång tid allt ska ta och byggpriserna, så ni ska slippa få några onödigt dyra offerter.

Vi kommer alltid ut och tittar och gör en offert till er kostnadsfritt.

Det viktigaste för oss är att kunden ska vara nöjd med vårat arbete och bemötande så ni vill använda er av oss igen eller rekommendera oss till andra som vill ha hjälp utav duktiga hantverkare.


Vårat arbetsområde idag är hela Västernorrlands och Jämtlands län.

Vi har även en hemsida: www.objectentreprenad.com

Vill ni ser mer utav våra jobb så kan ni gå in på facebook/Instagram för fler bilder.

Facebook/Instagram: 
objectentreprenad

Chef: 
Rasmus hellqvist 

Mobil: 
070-9608283 

Mail:
objectentreprenad@gmail.com
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Object Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559313-9529
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

  • Att få ett fast pris var för mig viktigt, även tillgängligheten. Sedan har det visat sig att de utfört ett mycket bra arbete, de var mycket noggranna och trevliga, de var måna om att det skulle bli bra för kunden och förde en kontinuerlig dialog. Tack Rasmus och Robin / Mvh Ulla Stenlund
    Ulla Stenlund
  • Birgitta Hultfeldt

Tidigare jobb

Referensjobb

Vi gör ALLT inom bygg, montering och inredning. Inga jobb är för små eller för stora för oss. Vi har samlat ihop dom bästa arbetarna för alla olika kategorierna. Plattsättare. Snickare. Målare. Inredare. Säljare. Alla har yrkesbevis i sina yrkesroller och är otroligt duktiga och erfarna arbetare. Våran otroligt duktiga säljare kommer komma ut och titta på era önskemål och lämna en bra och rättvis offert. Han har extremt lång erfarenhet av hur lång tid allt ska ta och byggpriserna, så ni ska slippa få några onödigt dyra offerter. Vi kommer alltid ut och tittar och gör en offert till er kostnadsfritt. Det viktigaste för oss är att kunden ska vara nöjd med vårat arbete och bemötande så ni vill använda er av oss igen eller rekommendera oss till andra som vill ha hjälp utav duktiga hantverkare. Vi har även en hemsida: www.objectentreprenad.com Vill ni ser mer utav våra jobb så kan ni gå in på facebook/Instagram för fler bilder. Facebook/Instagram: objectentreprenad Chef: Rasmus hellqvist Mobil: 070-9608283 Mail: objectentreprenad@gmail.com