Hitta uppdrag redan idag


Så funkar vi – hitta uppdrag redan idag!

Servicefinder är den snabbaste och enklaste vägen till att knyta nya kundkontakter. Varje år förmedlar vi över 63 000 uppdrag och det enda du behöver göra är välja vem du vill kontakta. Fyll i vår intresseanmälan, och få chansen att hitta nya kunder redan i dag!


Missa aldrig ett uppdrag

Inom kort lanserar vi våra nya appar! Då kommer du på ett snabbt, enkelt och smidigt sätt se vilka förfrågningar som passar dig och ditt företag. Oavsett om du har en iPhone- eller Android-telefon, och oavsett vart du än befinner dig!


Vår världsnyhet Match-Out!

Med Match-Out får du skäddarsydda tips om uppdrag som anses passa ditt företag. Urvalet baseras på intressehistorik, bevakningar och vad liknande företag är intresserade av.


Dra nytta av vår marknadsföring

Servicefinder samarbetar med några av Sveriges mest kända varumärken och vår annonsering lockar miljontals besökare till vår sajt varje år.


1084

Aktiva uppdrag

Just nu förmedlar vi ut 1084 nya uppdrag. Enbart för 2014 så förmedlade vi över 63 000 uppdrag till svenska företag!


I gott sällskap

Alla våra leverantörer går dagligen igenom en rad kontroller – så att vi är säkra på att våra kunder kommer i kontakt med seriösa företag.
Beroende på hur bra jobb du utför så kan du även marknadsföra dina kunders betyg. Då behöver du inte enbart konkurrera med prissättning när du svarar på förfrågningar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående uppgifter för att bli kontaktad av våra handläggare.En intresseanmälan är inte bindande.

Frågor? Ring 08-653 00 00 så hjälper vi dig.