Utlandstransport i Falun

Ska du flytta utomlands eller skicka varor över gränserna? Då behöver du utlandstransport. Lämna en förfrågan nedanför så ser vi till att du inom kort får offerter från specialister inom transport. Det är helt gratis och inte bindande att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 921
  Pågående jobb
 • 17 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar utlandstransport i Falun

 • Flytthjälp i Falun

  RUT

  Ta hjälp av en erfaren flyttfirma vid företagsflytt, kontorsflytt och privat flytt. Vi hjälper dig få offerter när du behöver flytthjälp i Falun.

 • Kranbil i Falun

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Falun ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Magasinering i Falun

  RUT

  Behöver du förvara dina möbler? Servicefinder förmedlar kontakt med professionella företag i Falun som hjälper dig med magasinering.

 • Transport - Inrikes i Falun

  Bor du i Falun och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Några av våra populära företag

JMT Flytt Transport
Bunkeflostrand

Qleano
Eskilstuna

S&S ÅKERI AB
Gävle

Borås Hyr & Flytt
Viskafors

Vanliga frågor och svar om utlandstransport

 • För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.
 • Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

  • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
  • Du betalar tillräckligt med skatt.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

  Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

 • Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.
 • Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.
 • Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.
 • Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om utlandstransport

Utlandstransport

Planerar du för en utlandsflytt eller är du i behov av att skicka produkter över gränserna? Vi här på Servicefinder kan ta fram rätt entreprenör. När du anlitar en utlandstransport, erbjuds leverans av allt möjligt. Behöver du skicka möblemang, gods eller kanske bil? Hjälpen finns nära. Transporten kan ske på flera vis, antingen med lastbil, båt, flyplan eller järnvägståg - dit du önskar. Med utlandstransport kommer din frakt fram enkelt och tryggt. Hos oss på Servicefinder sänder du enkelt in en förfrågan och du kan få upp till fem offerter dig tillhanda.

Falun

Falun ligger i Dalarna och har ett invånarantal om 56000. På den gruvliga sidan om Falun där ligger Falukoppargruva, vilken under många århundraden var en av Sveriges största näringsinkomster. Utrikesjournalisten Lars Roland Moberg kommer från Falun. Cirka 15 kilometer från Faluns centrum finns Carl Larssongården. I juni månad varje år pågår Falukalaset, med bland annat artistuppträdanden, marknad och tivoli som anordnas.