Trappstädning i Göteborg

Hos oss kan du få gratis offerter från professionella trappstädare. Lämna en förfrågan så ser vi till att du blir kontaktad av kvalitetssäkrade leverantörer.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar trappstädning i Göteborg

 • Flyttstädning i Göteborg

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Göteborg? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Göteborg

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Gardintvätt / Möbeltvätt i Göteborg

  RUT

  Behöver du hjälp med gardin- och möbeltvätt? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella tvättfirmor i Göteborg.

 • Hemstädning i Göteborg

  RUT

  Behöver du hjälp med hemstädning i Göteborg? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar trappstädning i Göteborg

Alla förfrågningar

Några av våra populära trappstädare

Vanliga frågor och svar om trappstädning

 • Alla tjänsteföretag som ansluter sig till Servicefinder kvalitetssäkras. Först och främst kontrollerar vi att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Sedan kontrollerar vi dagligen att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en annan del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. När konsumenter hittar städföretag via oss blir de alltid tillfrågade om de vill lämna ett omdöme om företaget de valt att anlita. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
  Klicka här om du vill läsa mer om våra företagskontroller.
 • De moment som ingår i en hemstädning skiljer sig mycket mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad hemstädningen ska täcka.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person. Du kan läsa mer om rutavdraget här. Den exakta kostnaden för städhjälp varierar dock. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Vår rekommendation är att boka in möten med företagen för att de ska möjlighet att se uppdraget på plats. På så sätt undviker du oförutsedda kostnader och städfirman kan lämna ett pris på plats.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget! Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 till 50 000 kr även för dig som under 65 år. Har du fyllt 65 år får du dra av 50 000 kronor. Det är företaget som har kontakt med Skatteverket och avdraget ska göras direkt på fakturan. Du får dra av max 50 procent av arbetskostnaden. Tänk på att rut- och rotavdraget räknas ihop om du väljer att utnyttja båda avdragen. Maxtaket är då 50 000 kronor per person och år. Du kan läsa om du uppfyller kraven för att nyttja rutavdraget här.
 • Städhjälp – bekvämt, inte så dyrt och städningen blir ordentligt gjord! Servicefinder ambition är att du ska hitta rätt städfirma direkt på webben, utan att tumma på varken kvaliteten eller budgeten. Ett bra första steg är att fundera över hur ofta du behöver städhjälp. Vill du anlita städhjälp för ett engångstillfälle, inför en flytt eller söker du regelbunden hemstädning? Skapa sedan en kostnadsfri förfrågan där du beskriver ditt behov. Därefter skickas din förfrågan ut till kontrollerade städfirmor i ditt område. Inom kort får du svar från intresserade och kompetenta städfirmor. Det som återstår är att jämföra de städfirmor som svarat dig. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman!

Blogginlägg om trappstädning

Trappstädning

Alla bostadshus med kollektiva utrymmen är i behov av trappstädning. Privata bostadsvärdar löser sin trappstädning på olika sätt. Antingen används professionell trappstädning eller kanske värden anställer en person som bor i huset. Att anlita en privatperson för att utföra trappstädning kan fungera tillfredsställande men så är inte alltid fallet. Den som inte har kunskap av trappstädning kan uppleva det som en väldigt bastant städning samt att en del punkter inte utförs på rätt sätt. Då är det en lösning att hyra in en entreprenör som tar hand om allt städ.

Huvuduppgifterna i trappstädning är att hålla rent från damm och grus, svabba golv och trappor samt torka av socklar. Förutom trappstädning behövs det ibland övrig städning i trapphuset, som att hålla hissen fräsch och att fönsterputsa. Kontinuerlig trappstädning inger ett bra intryck. Det är viktigt att trappstädningen genomförs rätt då det minskar slitage av fastighet såväl som förhindrar onödiga riskolyckor på vintern

Är du intresserad av att anlita en entreprenör som hanterar trappstädning? Fyll då i förfrågan och skicka till oss på Servicefinder. Vi kopplar då ihop dig och de företag som passar dina behov och snart kontaktas du av minst ett företag inom trappstäd.

Göteborg

Göteborg som ligger på västkusten är Sveriges näst största stad och det bor fler än 514000 invånare i tätorten. Staden är Nordens femte största och anlades av kungen på 1600-talet.

En stor del av Sveriges import och export sker via stadens hamn som är Nordens största. Stadens centrum är uppbyggt av både gamla och nya hus och både sevärdheter och övriga aktiviteter ligger inom gångavstånd. Vill du känna på stadens puls, shoppa, nuta av dans och teater, kan du promenera upp och ner längs Avenyn som är något av stans paradgata. På Götaplatsen som ligger längst upp på Avenyn, reser sig den berömda Poseidonstatyn som började tillverkas vid stadens 300 årsjubileum 1923. Konstnären Carl Milles gjorde denna staty som föreställer havsguden från Grekland.

I vackra omgivningar ligger Nordens största nöjespark Liseberg, där du kan roa dig med massvis av attraktioner.