Trädgårdsarbete i Östersund

Via oss kan du kostnadsfritt få offerter från proffs inom trädgårdsarbete. Lämna en förfrågan nedanför så kan du få svar från erfarna yrkesmän. En förfrågan är helt gratis och utan förpliktelser.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar trädgårdsarbete i Östersund

 • Dränering i Östersund

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Östersund.

 • Markarbete i Östersund

  Bor du i Östersund och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Stensättare i Östersund

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Östersund.

 • Trädfällning i Östersund

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Östersund.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar trädgårdsarbete i Östersund

Alla förfrågningar

Några av våra populära trädgårdsmästare

Blogginlägg om trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete

En välmående trädgård kräver mycket planering, omtanke och regelbunden skötsel. Till det hör trädgårdsarbete som rensning av rabatter, gräsklippning och plantering. Själva trädgårdsarbetet kan vara ett ansträngande arbete. Betungande lyft tär på rygg och axlar. Då kan det löna sig att anlita någon eller några som sköter trädgårdsarbetet. Professionella trädgårsskötare kan även hjälpa dig med mer avancerade trädgårdsbestyr som att fälla träd. När man fäller träd handlar det om stora krafter som sätts i rörelse, vilket även medför stora säkerhetsrisker både för dig och omgivningen. Därav ska man alltid låta en expert stå för trädfällningen. Det finns även flera riktlinjer när det gäller trädbeskärning. Rätt utrustning både underlättar och är viktigt. Det gäller även kännedrom kring träd och växter, vilken metod som passar bäst beror på trädet.

Det är viktigt att se sin trädgård som ett långsiktigt och fortlöpande projekt. Många blommor och växter kräver plantering i förväg, vilket gör att du måste ha framförhållning. Trädgårdsmästaren ser till att trädgårdsarbetet blir gjort med kvalitet och resultat, vilket din blomstrande trädgård är ett bevis på.

Östersund

Östersund är en sjöstad belägen vid Storsjön i Jämtland. Östersund räknas som den 24:e största tätorten i Sverige med sina 59000 invånare. Staden bildades på 1700-talet och har fått sitt namn från "Östra Sundet" som från början skiljde fastlandet från Frösön.

Östersund kallas av allmänheten Vinterstaden på grund av stadens stora investeringar på vintersport i orten. Här har det ordnats VM i skidskytte, orientering och skridskor såväl som SM i längdskidor och skotercross. Här finns också ett nationellt vintersportcentrum beläget i staden, det är ett välbesökt ställe bland stadens invånare och besökare. I Östersund finns många sevärdheter bland andra ett flertal museum, golfbanor, kulturevenemang och naturupplevelser. Staden omgärdas av vackra fjälltoppar, skogsstigar och sjöar. Gör ett besök på stadens älgfarm "Moose garden" och få en guidad tur bland de stora djuren.