Trädfällning i Stockholm

Här kan du enkelt få offerter från kvalitetssäkrade företag som arbetar med trädfällning. En förfrågan är helt gratis och inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar trädfällning i Stockholm

 • Dränering i Stockholm

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Stockholm.

 • Markarbete i Stockholm

  Bor du i Stockholm och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Stensättare i Stockholm

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Stockholm.

 • Trädgårdsarbete i Stockholm

  Bor du i Stockholm? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar trädfällning i Stockholm

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra trädfällare

Några av våra populära trädfällare

Blogginlägg om trädfällning

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på tomten eller få en vacker utsikt, är trädfällning en bra lösning. Trädfällning görs vanligtvist när illa medfarna träd riskerar att skada din tomt. Trädfällning är ett svårt arbete och är inget du ska göra på egen hand. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, byggnader och natur skadas.

Det finns olika metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller till följd av att en trädfällare klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. En expert inom trädfällning arbetar effektivt, och ser till att trädet fälls på ett säkert och enkelt sätt.

Stockholm

Stockholm är är inte bara Sveriges huvudstad, utan även den plats i landet där den ekonomiska, kultuella och mediala eliten är samlad. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

Invånarantalet i kommunen är 847000 men i hela storstockholmregionen bor cirka två miljoner människor.

Välkända byggnadsverk i staden är Ericsson Globe som huserar stora sport- och nöjesarrangemang, Drottningholms slott från 1600-talet som finns med på UNESCO:s världsarvslista och huserar kungen och drottningen, samt Stadshuset som byggdes under tidigt 1900-tal.

Varje år besöks staden av över en miljon turister och bland dem är stadsdelen Gamla stan mycket populär att besöka. Stadsdelen är Stockholms ursprungliga stadskärna och grundades redan på 1200-talet. När du promenerar i de medeltida gränderna i Gamla stan kan du passa på att shoppa i butiker med souvenirer och stanna till vid ett mysigt café.

I Östersjön ligger Stockholms vackra skärgår med sina 30.000 holmar och öar och bland dessa är Möja, Utö, Vaxholm och Grinda några av de populäraste.