Taktvätt i Mönsterås

Har ditt tak färgats grönt av mossa? Då är du i stort behov av en taktvätt. Mossa och alger orsakar fuktskador, mögel och sprickor som är svårt att få bort på egen hand. Hos oss kan du komma i kontakt med en professionell taktvättare som ser till att ditt tak håller länge.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar taktvätt i Mönsterås

Alla förfrågningar

Taktvätt

En bra takrengöring förlänger inte bara livslängden på ett tak. Genom att ta väck smuts som förslagsvis vissa sorters lavar och mossor och alger minskar du sannolikheten för sprickbildning eller andra skador i taket. Sådana skador utvecklas vid frost och tuffa väderförhållanden och slutar ibland läckage eller fuktskador som röta. Oavsett om huset har takplattor av tegel eller kanske cement eller om det gäller ett plåttak finns beprövade metoder för att tvätta rent ett tak. Duktiga yrkesmän använder sig av passande utrustning för sanering av många typer av tak. I de flesta fall av taktvätt nyttjas högtrycksutrustning och lämpliga munstycken som försäkrar.

Bor du någonstans som till exempel Skåne, där hustak är extra utsatta för extremt väder och frost kan det vara en bra idé att anlita professionell taktvätt.

Mönsterås