Städhjälp i Forshaga

Att anlita en städfirma är en bra lösning för att få ihop vardagen. Servicefinder hjälper dig att få kontakt med bra städfirmor nära dig. Börja med att skapa en gratis förfrågan. Sedan behöver du bara jämföra företagen och välja den bästa för jobbet.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Flera alternativ. Bra respons och uppföljning.

  , Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 336
  Pågående jobb
 • 18 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar städhjälp i Forshaga

 • Flyttstädning i Forshaga

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Forshaga? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Forshaga

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Gardintvätt / Möbeltvätt i Forshaga

  RUT

  Behöver du hjälp med gardin- och möbeltvätt? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella tvättfirmor i Forshaga.

 • Golvvård i Forshaga

  RUT

  Letar du företag i Forshaga som arbetar med golvvård? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella golvvårdare nära dig.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar städhjälp i Forshaga

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra lokalvårdare

Några av våra populära lokalvårdare

Vanliga frågor och svar om städhjälp

 • Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
 • De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

 • Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om städhjälp

Städhjälp

Städning, eller hjälp med städning innefattar allt ifrån regelbunden hjälp med städning i hemmet eller kontorsstädning till engångshjälp som flyttstädning, vårstädning, städning av dödsbon och liknande. Behovet av städhjälp varierar naturligtvis väldigt mycket beroende på vad som skall städas och när du letar efter städjhälp i Forshaga så är det viktigt att du tänker på följande; har städföretaget erfarenhet av just den sortens städning som du vill ha? Har städfirman möjlighet att ställa upp med städning på regelbunden basis? Använder man miljövänliga rengöringsprodukter? Är personalen på städbolaget erfaren och utbildad?

Det är lätt att tänka att "vem som helst kan väl städa", men faktum är att städare skiljer sig ganska mycket åt. Somliga är kanske snabba och effektiva över stora ytor, andra gillar att städa små och trånga utrymmen vilket kanske passar bra på ett stökigt kontor eller i hemmet. Är det industristäd som efterfrågas är det väsenligt att städaren har koll på vilka rengöringsmedel och lösningsmedel som får användas i olika sammanhang och vilka som gör bäst rent så klart.

Sist men inte minst så är personkemin viktig. Du vill ju kunna kommunicera med såväl personalen som städföretaget. Det finns kanske speciella önskemål, utrymmen som behöver städas extra noga, andra som kanske inte skall städas alls eller där man inte får använda vatten eller rengöringsmedel. Nästan oavsett vad städningen avser så behöver man få städningen utförd vid vissa klockslag för att passa när man är hemma eller när man (inte) jobbar. De flesta städfirmor är vana att anpassa sig efter kundens önskemål, men kolla ordentligt med städföretaget innan du beställer städjobbet och om möjligt ta referenser eller läs våra omdömen här på sajten.

Forshaga


Djupt in i Värmlands gröna skogar ligger Forshaga kommun. I kommunen bor 11000 invånare. Norr om Forshaga ligger Hagfors kommun och i söder ligger Värmlands största stad Karlstad. Genom staden rinner Klarälven fram, som är en 460 km lång älv. Vid den västra sidan av Klarälven ligger stadens sportfiskecenter, är du intresserad av flugfiske är det här stället för dig. För den som vill uppleva lugnet på älven är det perfekt att hyra en båt eller en guidad fisketur. I Forshaga finns det gott om fiskemöjligheter. I Forshagaforsen hoppar laxen ovanför vattnet och bara det är en fantastisk syn.

Vill du åka inlines eller cykla i en lugn miljö så finns det en bilfri väg i Forshaga, där får du chans att njuta av naturen i lugn och ro. Det finns också många ridleder för den som vill se Värmlands gröna skogar från hästryggen. Är du mer intresserad av historia kan du lära dig mer om Forshagas förflutna i något av stadens museum Klarälvsrummet eller Dyvelstens Flottningsmuseum.

I Forshaga trivs man och här finns något att göra för alla.