Stensättare i Mora

Lämna en förfrågan nedanför så får du inom kort gratis offerter från erfarna företag som gärna hjälper dig med plattsättning. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar stensättare i Mora

 • Dränering i Mora

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Mora.

 • Markarbete i Mora

  Bor du i Mora och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Trädfällning i Mora

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Mora.

 • Trädgårdsarbete i Mora

  Bor du i Mora? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar stensättare i Mora

Alla förfrågningar

Några av våra populära stensättare

Blogginlägg om stensättare

Stensättare

Om du vill göra utsidan av ditt hus en smula mer attraktiv är en fräsch stenläggning längs garageuppfarten ett bra alternativ. En yrkesmässig kan göra ett stort antal olika tjänster för dig. Stensättaren lägger inte bara garageuppfarten utan också en fin gång eller tjusig trappa till huvudingången eller en pittoresk stengång genom trädgården.
När du behöver en stensättare får du hjälp av en person som har en ordentlig skolning och praktisk kunskap om hur de olika plattorna ska hanteras och vilka typer av tekniker som är associerade med stensättning. Det stora urvalet av material som används för stensättning är lika stor som bredden av underlag och estetisk utformning. Man kan hitta vanligast olika typer av granit och cement plus också natursten. Samtidigt som underlagen skiftar från konventionell asfalt till en gräsmatta eller kanske grus.

Så oberoende av vad för jobb i åtanke - en ringlande stenmur eller en slitstark garageuppfart - kan en kvalificerad stensättare bistå dig med sin unika kunskap och lägga stenar efter just ditt specifika behov. Omständigheter som underlag, material eller konstnärlig utformning är snarare en möjlighet än en utmaning för en stensättare.

Mora

Mora är tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. Mora har ett befolkningsantal på 20000. Staden är känd för sin hantverksskicklighet och däribland för sin produktion av Morakniven. Moraknivarna tas fram av Mora of Sweden. Företaget Mora Armatur är en av norra Europas främsta fabrikörer av vattenkranar. Inte så långt ifrån Mora, finns städerna Älvdalen och Rättvik. År 1935 grundades Mora IK, som fortfarande är Dalarnas äldsta ishockeyförening.

Sevärdheter i Mora är bland andra konstnären Anders Zorns hem, Zorngården och det närliggande Zornmuseet, Anders Zorns staty över Gustav Vasa vid Vasaloppsmålet eller Utmelandsmonumentet med källaren där det språkas om att Gustav Vasa ska ha gömt sig undan danskarna.