Stensättare i Malmö

Lämna en förfrågan nedanför så får du inom kort gratis offerter från erfarna företag som gärna hjälper dig med plattsättning. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar stensättare i Malmö

 • Dränering i Malmö

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Malmö.

 • Markarbete i Malmö

  Bor du i Malmö och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Trädfällning i Malmö

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Malmö.

 • Trädgårdsarbete i Malmö

  Bor du i Malmö? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar stensättare i Malmö

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra stensättare

Några av våra populära stensättare

Blogginlägg om stensättare

Stensättare

Om du önskar att göra din villa lite mer attraktiv är en fräsch stenläggning på garageuppfarten ett gott alternativ. En utbildad kan klara av ett omfattande antal olika tjänster för dig. Stensättaren sätter inte bara garageuppfarten utan kanske en ny gång eller tjusig trappa till dörren eller en pittoresk stengång genom tomten.
När du anlitar en stensättare får du hjälp av en person med en gedigen utbildning och praktisk kunskap om hur de olika byggmaterialen ska hanteras samt vilka typer av tekniker som är förbundna med stensättning. Bredden av material som används vid stensättning är lika omfattande som bredden av underlag och ritningar. Man kan hitta oftast olika typer av granit och cement samt även natursten. Medan underlagen växlar mellan vanlig asfalt till en gräsmatta eller kanske grus.

Så oavsett vad för jobb i tanken - en ny stenmur eller en redig garageuppfart - kan en utbildad stensättare undsätta dig med sin unika kunskap och sätta stenar efter just ditt specifika behov. Omständigheter som underlag, material eller konstnärlig utformning är snarare en möjlighet än en svårighet för en stensättare.

Malmö

Landets tredje största stad, Malmö ligger i Skånes sydvästra del och har ca 299000 invånare. Vid Öresundsbrons invigning år 2000 förbands Sverige med Danmark. Detta byggnadsverk är Sveriges största och regionen kring Öresund har blivit centrum för Sveriges kontakter med kontinenten och resten av världen.

I Malmö råder således en kontinental stämning och utbudet av kultur och förstklassiga restauranger är stort. Malmö är en modern affärsmetropol, men var redan på medeltiden en viktig handelsplats. Stora torget var på 1500-talet en av de största handelsplatserna i regionen och fortfarande finns hus från den tiden kvar här. Det finns flera andra vackra och populära torg i Malmö, bland dem kan nämnas Lilla Torg, Möllevångstorget och Fisktorget.

2005 restes den kända byggnaden Turning Torso som är ritat av arkitekten Santiago Calatrava och sträcker sig 190 meter upp i luften. Detta bostadshus är därmed Sveriges näst högsta byggnad och består av 54 våningar. Eftersom Malmö ligger nära havet, finns det möjlighet till bad och långa promenader längs stranden, vid exempelvis Scaniabadet och Ribersborgsstranden.