Stensättare i Ludvika

Lämna en förfrågan nedanför så får du inom kort gratis offerter från erfarna företag som gärna hjälper dig med plattsättning. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar stensättare i Ludvika

 • Dränering i Ludvika

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Ludvika.

 • Markarbete i Ludvika

  Bor du i Ludvika och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Trädfällning i Ludvika

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Ludvika.

 • Trädgårdsarbete i Ludvika

  Bor du i Ludvika? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar stensättare i Ludvika

Alla förfrågningar

Några av våra populära stensättare

Blogginlägg om stensättare

Stensättare

Om du önskar att göra din villa lite mer attraktiv är en ny stenläggning av garageuppfarten ett fördelaktigt alternativ. En utbildad kan utföra ett brett antal olika jobb för dig. Stensättaren lägger inte bara garageuppfarten utan också en fin gång eller elegant trappa till huvudingången eller en tidlös stengång genom trädgården.
När du anlitar en stensättare får du hjälp av någon som har en ordentlig skolning och praktisk kunskap om hur de olika materialen ska handhas och vilka typer av tekniker som är förknippade med stensättning. Den mångfald av material som används för stensättning är lika stor som bredden av underlag och ritningar. Man kan hitta oftast olika former av granit och cement samt också natursten. Samtidigt som underlagen skiftar från konventionell asfalt till en gräsmatta eller möjligtvis grus.

En professionell stensättare kan hjälpa dig när du vill stensätta en ny stig genom tomten, bygga en fin stentrappa till din port eller möjligtvis vill dekorera området kring din fina pool. Vad du än bestämmer dig för kan du vara säker på att få ett väl genomfört arbete av en noggrann hantverkare i stensättaren.

Ludvika

Ludvika ligger i södra Dalarna och har en befolkningsmängd på 26000. Ludvika är den 83:e största tätorten i Sverige. Närliggande orter är bland andra Skinnskatteberg och Fagersta med flera. Om man befinner sig i trakterna kring Ludvika, ska man passa på att besöka Malingsbo-klotens naturreservat. Det finns alltid något att sysselsätta sig med i Ludvika. Ludvika marknad, Saffah ungdomsfestival, fiske, , bad och mycket mer. Innan 1900-talet var det järn- och skogsbruket som var ledande i stadens företagsklimat. 1900 bildades nämligen Elektriska Aktiebolaget Magnet och såldes vidare till ASEA Västerås år 1916. Därmed började den verkliga ökningen inom elektronikindustrin. År 1988 blev ASEA till ABB, vilket idag är den största arbetsgivaren med 2600 anställda.