Ställningsmontage i Tierp

Via oss hittar du kunniga och kompetenta yrkesmän som kan hjälpa dig med ställningsmontage. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kommer du inom kort att få offerter från kvalitetssäkrade proffs.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar ställningsmontage i Tierp

Alla förfrågningar

Ställningsmontage

Det är inte tillåtet att använda stege som hjälpmedel när arbetet sker på en höjd som överstiger två meter. Enligt lag måste man använda en byggställning som har skyddsräcken och uppfartsled för arbeten på höjder över två meter. På grund av det ska du se till att hyra in ett säkert ställningsmontage för sådana arbeten. Vid stora arbeten som fasadmålningar och ombyggnader är det klokt att anlita ett ställningsföretag. Ställningsbyggarna har spetskompetens inom bygg och innehar även behörighet och alla nödvändiga försäkringar. Ställningsföretag arbetar för både företag och privatpersoner. Det finns många typer av ställningar, några är industriställningar, hängställningar och fasadställningar. Om man hyr ställningar kan man välja att få de färdigmonterade vid leverans. Då vet du att de blir monterade på ett korrekt sätt.

Tierp

Det bor ungefär 20000 invånare i Tierps kommun. Kommunen är en del av Uppsala län och ligger inte allt för långt ifrån de större städerna Gävle, Uppsala och Stockholm. Det finns ett väl utvecklat nät av kommunikationer som tar dig till och från Tierp, oavsett om du kommer via bilvägen eller tågrälsen. Närheten till kusten och Arlanda bidrar till att göra Tierp till en attraktiv plats för människor att bosätta sig i. Tierp är en tätort och utgör även huvudorten i kommunen.

Tiarp är en kommun med en industritradition, varför även många av Tierps invånare jobbar inom industrin. Företagen är mycket viktiga för kommunen. Det är även företagen som utgör grunden för hela arbets- och näringslivet. Det finns många småföretag inom de flesta yrkesområden. De mest kända företagen från Tierp inkluderar Atlas Copco och Munters Europe AB. På sin lediga tid ger Tierp stora möjligheter till en aktiv livsstil bland harmoniska omgivningar och kulturella byggnader.