Städning-Event i Stockholm

Här hittar du professionell hjälp med eventstädning. Fyll i formuläret nedanför så får du inom kort offerter från erfarna och duktiga städfirmor. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar städning-event i Stockholm

 • Flyttstädning i Stockholm

  RUT Flyttstäd

  Letar du efter professionell flyttstädning i Stockholm? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Stockholm

  RUT Fönsterputs

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på ServiceFinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Hemstädning i Stockholm

  RUT Hemstädning

  Behöver du hjälp med hemstädning i Stockholm? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

 • Lokalvård i Stockholm

  Letar du städhjälp till företaget? Då kan lokalvård vara svaret. Beskriv ditt behov och få svar från upp till 5 duktiga företag i Stockholm.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar städning-event i Stockholm

Alla förfrågningar

Städning-Event

Eventet är inte slut bara för att alla gästerna har gått hem. För din del väntar även en grundlig städning av lokalen. Känns det jobbigt? Ta det lugnt, du kan överlåta städningen till ett städföretag som har kompetens av eventstäd. Med städhjälp behöver du inte tänka på att göra rent badrum, våttorka golv och torka av hyllor. Tack vare städarnas stora erfarenhet av eventstädning är lokalen snart ren och fin igen. Både privatpersoner och företag kan anlita städservice om de vill ha hjälp med eventstädningen. Det är obetydligt om arrangemanget pågår under en dag eller en hel helg och behöver städning samtliga dagar, städfirman har totallösningar för alla slags event.

Stockholm

Stockholm är är inte bara Sveriges huvudstad, utan även den plats i landet där den ekonomiska, kultuella och mediala eliten är samlad. Det är i Stockholm riksdagen, regeringen och kungahuset är beläget och landets internationella affärer sköts oftast härifrån.

Invånarantalet i kommunen är 847000 men i hela storstockholmregionen bor cirka två miljoner människor.

I staden finns många berömda byggnader däribland Drottningholms slott från 1600-talet där kungen och drottnigen bor och som finns med på UNESCO:s världsarvslista, Ericsson Globe som är är en stor nöjes- och sportarena, samt Stockholms stadshus som invigdes 1923.

Över en miljon turister kommer till Stockholm årligen och av dem är det många som besöker stadsdelen Gamla stan. Denna del som grundades på 1200-talet, var upphovet till staden Stockholm. I Gamla stan kan du shoppa i souvenirbutiker, gå i smala gränder från medeltiden och fika på trevliga caféer.

Utanför Stockholm ligger Östersjöns vackra skärgård med 30. 000 öar och holmar och bland de mest besökta platserna där hör Sandhamn, Utö, Möja, Grinda och Vaxholm.