Städning-Event i Malmö

Här hittar du professionell hjälp med eventstädning. Fyll i formuläret nedanför så får du inom kort offerter från erfarna och duktiga städfirmor. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar städning-event i Malmö

 • Flyttstädning i Malmö

  RUT Flyttstäd

  Letar du efter professionell flyttstädning i Malmö? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Malmö

  RUT Fönsterputs

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på ServiceFinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Hemstädning i Malmö

  RUT Hemstädning

  Behöver du hjälp med hemstädning i Malmö? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

 • Lokalvård i Malmö

  Letar du städhjälp till företaget? Då kan lokalvård vara svaret. Beskriv ditt behov och få svar från upp till 5 duktiga företag i Malmö.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar städning-event i Malmö

Alla förfrågningar

Städning-Event

Efter ett avslutat event återstår fortfarande den tråkigaste biten, nämligen städningen. Känns det jobbigt? Ta det lugnt, du kan lämna över städningen till ett städföretag som är specialiserad på eventstäd. Det är du som bestämmer hur omfattande eventstädningen ska vara. Städfirman kan sköta allt ifrån soptömning till disk, golvrengöring och badrumsstädning. Städarna är vana vid att röja upp efter event och garanterar att lokalen snabbt blir ren och snygg igen. Eventstädning kan både privatpersoner och företag anlita. Det spelar heller ingen roll om festligheterna pågår under en dag eller en hel helg och behöver städning samtliga dagar, städfirman har totallösningar för alla typer av event.

Malmö

Landets tredje största stad, Malmö ligger i Skånes sydvästra del och har ca 299000 invånare. År 2000 invigdes Öresundsbron, vilket möjliggjorde en naturlig förbindelse mellan Sverige och Danmark. Detta byggnadsverk är Sveriges största och regionen kring Öresund har blivit centrum för Sveriges kontakter med kontinenten och resten av världen.

I Malmö råder således en kontinental stämning och utbudet av kultur och förstklassiga restauranger är stort. Malmö är i dag en modern affärsmetropol, men hade stort inflytande över handeln redan under medeltiden. Stora torget var på 1500-talet en av de största handelsplatserna i regionen och fortfarande finns hus från den tiden kvar här. Bland stadens andra populära och vackra torg finns Fisktorget, Lilla torg och Möllevångstorget.

2005 restes den kända byggnaden Turning Torso som är ritat av arkitekten Santiago Calatrava och sträcker sig 190 meter upp i luften. Byggnaden består av 54 våningar och är Sveriges näst högsta byggnad. Eftersom Malmö ligger nära havet, finns det möjlighet till bad och långa promenader längs stranden, vid exempelvis Scaniabadet och Ribersborgsstranden.