Städhjälp i Eksjö

Anlita en professionell städfirma för hemstädning så får du både ett rent hem och tid med nära och kära. Och med RUT-avdraget kan städningen bli mycket billigare. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från erfarna städföretag - helt gratis!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar städhjälp i Eksjö

Alla förfrågningar

Städhjälp

Städhjälp innefattar allt ifrån regelbunden hjälp med städning i hemmet eller kontorsstädning till engångshjälp som flyttstädning, vårstädning, städning av dödsbon och liknande. Behovet av städhjälp varierar naturligtvis väldigt mycket beroende på vad som skall städas och när du letar efter städjhälp i Eksjö så är det viktigt att du tänker på följande; har städföretaget erfarenhet av just den sortens städning som du vill ha? Har städfirman möjlighet att ställa upp med städning på regelbunden basis? Använder man miljövänliga rengöringsprodukter? Är personalen på städbolaget erfaren och utbildad?

Det är lätt att tänka att "vem som helst kan väl städa", men faktum är att städare skiljer sig ganska mycket åt. Somliga är kanske snabba och effektiva över stora ytor, andra gillar att städa små och trånga utrymmen vilket kanske passar bra på ett stökigt kontor eller i hemmet. Är det industristäd som efterfrågas är det väsenligt att städaren har koll på vilka rengöringsmedel och lösningsmedel som får användas i olika sammanhang och vilka som gör bäst rent så klart.

Till sist - och möjligen allra viktigast så är personkemin viktig. Du vill ju kunna kommunicera med både städfirman och personalen som skall städa åt dig. Det finns kanske speciella önskemål, utrymmen som behöver städas extra noga, andra som kanske inte skall städas alls eller där man inte får använda vatten eller rengöringsmedel. Nästan oavsett vad städningen avser så behöver man få städningen utförd vid vissa klockslag för att passa när man är hemma eller när man (inte) jobbar. De flesta städfirmor är vana att anpassa sig efter kundens önskemål, men kolla ordentligt med städföretaget innan du beställer städjobbet och om möjligt ta referenser eller läs våra omdömen här på sajten.

Eksjö

Eksjö är en småländsk tätort belägen i Jönköpings län. Staden är centralort i kommunen med samma namn och har 16000 invånare. Inte långt från Eksjö ligger Nässjö och Jönköping. Erik av Pommern grundade staden 1403. Redan under 1300-talet var Eksjö en betydelsefull handelsplats eftersom den låg i mitten av städer som Linköping i norr, Växjö och Kalmar i söder, och Västergötland mot Östersjökusten. Staden har goda kommunikationer med bil, buss, tåg och flyg.

Eksjö är berömd för att vara en av Sveriges bäst bevarade trästäder. Gamla stan i Eksjö är storslagen och den inre stadskärnan har blivit byggnadsminnesförklarad. I staden kan du till exempel få syn på handels- och borgargårdar från 1600-talet. Staden är även en känd militärstad och här har många avlagt sin militärtjänstgöring. Stadens militära traditioner sträcker sig tillbaka till 1600-talet och var redan då en mötesplats för värnpliktiga. Staden är ett oerhört populärt besöksmål bland turister och hit kommer folk varje år för att ta del av trästadens charm och den vackra miljön.

I Eksjö finns mycket att se och göra. Gå på en stadsvandring i staden och ta del av stadens 400-åriga byggnadshistoria. Besök även någon av de närliggande småbyarna Fågelhult och Idekulla. Här kan du njuta av den småländska landsbygden och samtidigt få en inblick i lantbrukets historia. Om du vill kombinera historia med motion kan du ta en promenad längs en av de vandringsleder som finns i Eksjö. Naturen är enastående vacker och här går du längs gamla stenrösen och stengärdesgårdar. Ta en promenad längs Höglandsleden, den är 44 mil lång och kallas för "Utsikternas led". Andra populära besöksmål är bruksmuseet i Bruzaholm, Ingatorps kyrka samt Mariannelunds karamellkokeri.