Servering i Nacka

Planerar du en middag, fest eller bjudning? Anlita personal för professionell servering så kan du fokusera på att ha en trevlig kväll. Lämna en förfrågan här så får du offerter från erfarna serveringsföretag. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Fick snabbt ett flertal bra anbud från seriösa städfirmor!

  Tomas L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar servering i Nacka

 • Catering i Nacka

  Anlita catering till bröllopet, julbordet eller eventet. Servicefinder förmedlar kontakt med professionella eventföretag i Nacka.

 • Kock i Nacka

  Behöver du catering till ditt event i Nacka? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar servering i Nacka

Alla förfrågningar

Servering

Ska du organisera en stor tillställning med tillhörande bjudning? Då är det klokt att anlita kunnig serveringspersonal. Personalen kan hjälpa dig med exempelvis en tjusig uppläggning av maten till professionellt utförd bordsservering.

Serveringspersonalen har kunskaper och erfarenhet inom mat och dryck och serverar med rätt teknik. Serveringspersonalen kan balansera flera tallrikar och serverar maten med finess. Beroende på antalet middagsgäster kan serveringsmetoden skifta. Om du har bjudit ett stort sällskap till middagsbjudningen kan serveringspersonalen underlätta arbetet genom att servera gästerna direkt vid bordet. På det sättet blir maten snabbt serverad och riskerar inte att svalna. Tekniken kräver att servitören är skicklig och stresstålig. En annan serveringsmetod är tallriksservering, då läggs maten upp i köket för att sedan bäras ut till gästerna. Ska du anordna en buffé kan du få hjälp med på- och avdukning samt påfyllning. Personalen kan även hjälpa till med att plocka undan efter middagen och få disken avklarad.

Nacka

Befolkningsmängden i Nacka har sedan början av 1970-talet ökat med omkring 27000 invånare. Befolkningsantalet idag uppskattas vara 90000 i kommunen. Sedan 4000 år har bygden varit bebodd, men det var först på 1800-talet som Nacka kom att bli en landskommun och då räknades in med Svartlösa härad tillsammans med andra idag stora kommuner i Stockholms län. År 1971 grundades. I Erstaviks fideikommiss som är ett stort rekreationsområde, finns en natur med hällmarkstallskogar.

Claes af Geijerstam och Anders Glenmark, båda kända musiker, kommer från Nacka.

I början av 1990-talet existerade ett framgångsrikt företag som Akzo Nobel AB. Dessvärre tillverkar inte företaget längre i kommunen. Idag är service- och tjänstenäring ett av de ledande näringarna i Nacka. En stor arbetsgivare är den egna kommunen.