Servering i Danderyd

Planerar du en middag, fest eller bjudning? Anlita personal för professionell servering så kan du fokusera på att ha en trevlig kväll. Lämna en förfrågan här så får du offerter från erfarna serveringsföretag. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 203
  Pågående jobb
 • 15 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar servering i Danderyd

 • Catering i Danderyd

  Anlita catering till bröllopet, julbordet eller eventet. Servicefinder förmedlar kontakt med professionella eventföretag i Danderyd.

 • Kock i Danderyd

  Behöver du catering till ditt event i Danderyd? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar servering i Danderyd

Alla förfrågningar

Servering

Planerar du att arrangera en stor tillställning med tillhörande bjudning? Då är det klokt att anlita erfarna servitörer. De kan hjälpa dig att lägga upp maten, duka samt servera vid bordet.

Serveringspersonalen har kunskaper och erfarenhet inom mat och dryck och arbetar med precision, snabbhet och stil. Personalen kan balansera flera tallrikar och serverar maten med finess. Beroende på antalet middagsgäster kan serveringsmetoden skifta. Om du har bjudit ett stort sällskap till middagen kan serveringspersonalen påskynda arbetet genom att servera gästerna direkt vid bordet. På så sätt blir maten snabbt serverad och riskerar inte att kallna. Metoden kräver att servitören är skicklig och stresstålig. Den vanligaste metoden är tallriksservering, då läggs maten upp i köket för att sedan bäras ut till gästerna. Vill du ha en buffé får du hjälp med på- och avdukning samt påfyllning. Servisen kan även hjälpa till med att plocka undan smutsdisk och se till att den blir ren.

Danderyd

Djursholm är centralort i Danderyds kommun. I kommunen är befolkningsantalet på 31000. Danderyd kommun har flera fornminnen såsom gravfältet i Ekeby som ett av alla attraktiva resmål. Det finns även flera arkitektoniskt intressanta villor i Danderyd. Det finns uppåt 15.000 arbetstillfällen inom Danderyds kommun. Danderyds sjukhus och kommunen är de största arbetsgivarna. Det finns runt 2450 verksamma aktiebolag i Danderyds kommun.