Revision i Kiruna

Här han du enkelt få gratis offerter från kompetenta företag som kan hjälpa dig med revision. Lämna en förfrågan så får du svar från proffs inom kort. Det kostar inget att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar revision i Kiruna

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Kiruna

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kiruna? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi i Kiruna

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Kiruna

 • Advokat i Kiruna

  Bor du i Kiruna och behöver en advokat i ett tvistemål eller brottmål? Lämna en förfrågan hos oss och få upp till 5 svar från duktiga advokater!

 • Översättning i Kiruna

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Kiruna.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar revision i Kiruna

Alla förfrågningar

Revision

Tanken med revision är att reducera riskerna såväl som att utvidga inkomsten för firmorna och för den eller de som äger dem. Ett aktiebolag som har en egen revisor ger intryck utåt för att ha koll och trygghet, kvalitet såväl som det brinar fördelar gentemot konkurrenter. Revision omfattar flera grenar och på så sätt kan det vara smart att anlita ett revisionsföretag som tar hand om dina ekomiska uppdrag. Även om man är relativt med i svängarna, så omfattar revision omfattande med alla fackuttryck, föreskrifter och liknande som hör till revisionen. Lämna en förfrågan hos oss nu och du kan mottaga upp till fem offerter från olika entreprenörer.

Kiruna

I nordligaste Sverige ligger Kiruna, som betyder fjällripa (som är en hönsfågel). Tätorten Kiruna är störst i landskapet Lappland. Ytmässigt är Kiruna lika stort som halva Nederländerna, där det bor över 16 miljoner människor. I Kiruna bor det 23000 personer. Man brukar säga att Kiruna alltid vill utmärka sig eftersom ljuset alltid är ljusare, ytorna alltid större och läget nordligast i Sverige. I Kiruna finns tre talade språk: svenska, samiska och meänkieli, där den sistnämnda är en variant av finska. Till Kiruna kommer man smidigast med flyg. Det går flygtrafik till Luleå, Stockholm, Östersund och Tromsø.

Kiruna är den mest välbesökta turistorten i Sveriges norra del. Många kommer för att övernatta på ishotellet i Jukkasjärvi, som har växt fram till att bli en sevärdhet även internationellt sett. Turismen är med rymdverksamheten och gruvindustrin oerhört betydelsefulla för näringslivet i Kiruna. Något som avspeglas i kommunvapnet, där både en fjällripa och ett järnmärke finns avbildat. Den som gillar adrenalinkickar kan packa ryggsäcken och bestiga Sveriges högsta berg Kebnekaise. Har man vägarna förbi Kiruna kan man passa på att beundra en så kallad midanttssol och polarnatt. Polarnatten inträffar 20 dygn per år och innebär att solen inte går över horisonten. Tvärtom gäller vid midnattssol, då hamnar solen aldrig under horisontlinjen. Under 50 sommardygn går det att skåda midnattssol.