En smartare väg till nya kunder!

Varje år förmedlar Servicefinder tiotusentals uppdrag till tjänsteföretag i olika branscher. Registrera dig och få mer information om vad vi kan leverera i din bransch och i ditt arbetsområde.

Kampanj! Just nu får du första månaden för 1 krona!

En intresseanmälan är inte bindande.

Har du frågor? Ring 08-653 00 00.

Hitta uppdrag redan idag


Så funkar vi – hitta uppdrag redan idag!

Servicefinder är den snabbaste och enklaste vägen till att knyta nya kundkontakter. Varje år förmedlar vi tiotusentals uppdrag och det enda du behöver göra är välja vem du vill kontakta. Fyll i vår intresseanmälan, och få chansen att hitta nya kunder redan i dag!


Smart sätt att få nya kunder

Få en klar översikt över alla kundförfrågningar i ditt närområde och i din bransch – oavsett om du är på kontoret eller på annan ort. Välj sedan de uppdrag som passar ditt företag och kontakta kunden!


Dra nytta av vår marknadsföring

Servicefinder samarbetar med några av Sveriges mest kända varumärken och vår annonsering lockar miljontals besökare till vår sajt varje år.


883

Aktiva uppdrag

Just nu förmedlar vi ut 883 nya uppdrag. Och varje år förmedlar vi tiotusentals uppdrag till svenska företag!


I gott sällskap

Alla våra leverantörer går dagligen igenom en rad kontroller – så att vi är säkra på att våra kunder kommer i kontakt med seriösa företag.
Beroende på hur bra jobb du utför så kan du även marknadsföra dina kunders betyg. Då behöver du inte enbart konkurrera med prissättning när du svarar på förfrågningar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående uppgifter för att ta del av vår kampanj. Första månaden för 1 krona.En intresseanmälan är inte bindande.

Frågor? Ring 08-653 00 00 så hjälper vi dig.