Rörmokare i Uppsala

Det är alltid bäst att anlita certifierade rörmokare för allt inom VVS & rör. De har nödvändig kompetens och utrustning för utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan så får du offerter från kvalitetssäkrade proffs.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar rörmokare i Uppsala

Alla förfrågningar

Rörmokare

Rörmokare, även kallad VVS-montör eller rörläggare, arbetar främst under samverkan av VVS samt rot- och servicearbeten. En rörmokare måste genomgå många krav innan denne får kallas VVS-montör. Bland annat handlar det om gymnasieutbildning med inriktning VVS samt lärlingsjobb i två år såväl som ett gesällbrev som innebär yrkesutförande i flera moment.

Benämningen VVS betyder värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Rörmokaren arbetar med installationen och inom VVS-anläggningar i fastigheter. Det kan röra sig om fall där ett hushålls värmesystem inte fungerar som det ska. Genom att VVS-montören byter ut säkerhetsventilen, kommer vattnet snart att flöda ige, vilket medför att värmen snarligen är åter.

Hos oss på ServiceFinder finner du enkelt en rörmokare i Uppsala genom att skicka en förfrågan här ovan. Genom att beskriva din förfrågan noga, får du med största sannolikhet erbjudande från för dig lämplig VVS-montör som tillhandager dig en offert.

Uppsala

Uppsala är definitivt en av landets mest kända studentstäder, men skulle lika gärna kunna kallas för en företagsstad med runt 12000 företag i kommunen och nästan dubbelt så många i länet som helhet. 198000 bor i Uppsala kommun och därmed är Uppsala landets fjärde största.

Landet största städer är naturligtvis prioriterade av oss på ServiceFinder så om du lägger in en offertförfrågan på rörmokare i Uppsala så har du stor chans till många kvalificerade svar.

I Uppsala län ligger flera andra städer, som Enköping och Bålsta, bägge med över tio tusen invånare. En annan känd Uppsalaort är Forsmark med sitt kärnkraftverk. Uppsala gränsar faktiskt även mot Finland genom ön "Märket" som är ett litet skär i Södra kvarken som definierar gränsen mellan våra länder. Med sin närhet till både Stockholm och Arlanda flygplats är Uppsala ett tillgängligt turistmål och jämte slottet och Domkyrkan så är Uppsala högar i "Gamla Uppsala" populärt att besöka.

Uppsalas näringsliv domineras av enmansföretag, runt 9000, och tjänstesektorn är den största - speciellt IT har vuxit de senaste åren, men det finns många företag representerade inom verkstad, läkemedel- och livsmedelsindustri. Uppsala har av naturliga skäl en väldigt välutbildad arbetskraft med en stor mängd forskning vid de båda universiteten och även en relativt hög andel forskningsintensiva företag.