Rörmokare i Täby

Det är alltid bäst att anlita certifierade rörmokare för allt inom VVS & rör. De har nödvändig kompetens och utrustning för utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan nedanför så får du upp till fem offerter från kvalitetssäkrade proffs.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar rörmokare i Täby

 • Badrumsrenovering i Täby

  ROT Badrum / Våtrum

  Hjälp med vattenskada? Byta från dusch till badkar? Ta in offerter från hantverkare i Täby som hjälper dig renovera badrum eller andra våtutrymmen!

 • Elektriker i Täby

  ROT Elektriker

  Letar du efter elektriker i Täby? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Täby

  ROT Målning / Tapetsering

  Letar du efter pålitliga målare i Täby? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Täby

  ROT Snickeri

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Täby.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar rörmokare i Täby

Alla förfrågningar

Rörmokare

Rörmokare, även kallad VVS-montör eller rörläggare, arbetar främst under samverkan av VVS samt rot- och servicearbeten. En rörmokare måste genomgå många krav innan denne får kallas rörmokare. Bland annat handlar det om gymnasieutbildning med inriktning VVS samt lärlingsjobb i två år såväl som ett gesällbrev som innebär yrkesutförande i flera moment.

Rörmokaren är verksam i hus med uppgifter inom VVS som står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vari problemet finns i hemmet. I vissa fall kan det handla om att installera värme och vatten i bostaden, vilket innebär att rörmokaren sågar till rör som ska kopplas ihop för att komma igång igen.

Vi på ServiceFinder granskar så att alla rörmokare har F-skatt såväl som kreditanmärkningar - allt för din trygghet som kund. Sänd iväg en noggrann förfrågan här på ServiceFinder så mottager du inom kort minst en offert från en rörmokare i Täby.

Täby

Enligt Täby kommuns hemsida sätter man i Täby ett stort fokus på grönområdena och den kringliggande naturen. Kände du exempelvis till att Täby har två småbåtshamnar? Täbys symbol, en blå sköld med ett kors bestående av fyra kors (eller som den korrekta heraldiska textbeskrivningen lyder; I blått fält ett korsat kors med avrundade armar av silver), har sin förlaga i runstenen "Risbylestenen". Du hittar stenen i anslutning till Täby Golfklubb invid Skålhamravägen. Täby har ett av Sveriges absolut största köpcentrum - Täby Centrum, där du hittar etthundrasextio butiker och en parkeringplats för 1800 bilar. Om Täby ligger i Upplands södra delar eller är en förort norr om huvudstaden är väl mest en fråga om perspektiv. Tätorten Täby spänner över flera kommungränser och täcker in så väl Sollentuna som delar av Danderyd. Många tänker kanske på Täby i första hand som en förort till Stockholm, men faktum är att det är en av Sveriges 20 största orter med ett invånarantal på 64000.

Täby Galopp är en välkänd galoppbana och sätter Täby på kartan för många. Täby omfattar flera kända stadsdelar som Enebyberg, Hägernäs, Lahäll och Arninge. Kanske, när du nu letar efter "rörmokare i Täby" så kan du säkert få offerter ifrån företag även i dessa orter, eller så kommer de från företag i andra mindre stadsdelar som Ensta, Roslags Näsby eller Vallatorp. Med många invånare följer också många företagare. Eftersom Täby till stor del består av villor och enbostadshus och mindre fastigheter så finns här många hantverkare som kan hjälpa till i hemmet och ServiceFinder förmedlar dagligen uppdrag inom Täby med omnejd.

Man når Täby via Europaväg 18 eller Norrortsleden från E4:an. Kommunalt går Roslagsbanan hit från Östra Station i Stockholm och Täby ingår i Storstockholms Lokaltrafiks trafikområde. Bland landets kändisar som har anknytning till orten hittar vi bland annat stadsminister Fredrik Reinfeldt, komikern Johan Rhenborg, artisterna Nenne Grönvall, Jerry Williams och många fler.