Rörmokare i Falun

Det är alltid bäst att anlita certifierade rörmokare för allt inom VVS & rör. De har nödvändig kompetens och utrustning för utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan nedanför så får du upp till fem offerter från kvalitetssäkrade proffs.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar rörmokare i Falun

 • Badrumsrenovering i Falun

  ROT Badrum / Våtrum

  Hjälp med vattenskada? Byta från dusch till badkar? Ta in offerter från hantverkare i Falun som hjälper dig renovera badrum eller andra våtutrymmen!

 • Elektriker i Falun

  ROT Elektriker

  Letar du efter elektriker i Falun? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Falun

  ROT Målning / Tapetsering

  Letar du efter pålitliga målare i Falun? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Falun

  ROT Snickeri

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Falun.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar rörmokare i Falun

Alla förfrågningar

Rörmokare

Rörmokaren är en mångsysslare inom VVS-, ROT- och servicearbeten. Det kan handla om uppgifter som byte av toalettstolar till varmvattenberedare. Rörmokare är således synonymt med rörläggare och VVS-montör. För att en rörmokare ska tilldelas yrkesexamen måste denne först i tre år läsa energiprogrammet på gymnasiet, inom VVS. Därpå följer en lärlingstid om två år. Den sista delen gäller ett gesällprov som omfattar flera moment inom VVS-arbeten och dylikt.

Benämningen VVS står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Detta innebär att rörmokaren monterar in och fixar med VVS-anläggningar i hus. Det kan röra sig om fall där ett hushålls värmesystem inte fungerar som det ska. Genom att VVS-montören byter ut säkerhetsventilen, kommer vattnet snart att flöda ige, vilket medför att värmen snarligen är åter.

Hos oss på ServiceFinder finner du enkelt en rörmokare i Falun genom att skicka en förfrågan här ovan. Genom att beskriva din förfrågan noga, får du med största sannolikhet erbjudande från för dig lämplig VVS-montör som tillhandager dig en offert.

Falun

Falun ligger i Dalarna och har en population om 56000. Falukoppargruva var under flera hundra år en av Sveriges största näringsinkomster. Författaren och Sveriges första kvinna i Akademin, Selma Lagerlöf, bodde i omgångar i Falun. Ungefär 1,5 mil från Faluns centrum ligger Carl Larssongården. I juni månad varje år pågår Falukalaset, med bland annat artistuppträdanden, marknad och tivoli som anordnas.