Programmering i Stockholm

Hos oss kan du få gratis offerter från specialister inom programmering. Fyll i formuläret och bli kontaktad av proffs. Det är helt gratis och inte bindande att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Jobbet klart några dagar efter att jag använt Servicefinder

  Peter B, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar programmering i Stockholm

 • Datorhjälp-Datorservice i Stockholm

  RUT

  Behöver du datorservice eller datorhjälp i Stockholm? Vi förmedlar kontakt med proffs som ger IT-support, utför installationer och reparationer.

 • Säkerhetslösningar

  Säkerhetssystem som inbrottslarm och lås ökar tryggheten. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som erbjuder säkerhetslösningar i Stockholm.

 • Sökmotoroptimering

  Behöver du hjälp med att synas på sökmotorer som t ex Google? Ta hjälp av en expert på sökmotoroptimering. Hos oss hittar du SEO-proffsen i Stockholm.

 • Webbdesign i Stockholm

  Förnya din hemsida med webbdesign. Lämna en förfrågan hos Servicefinder och få upp till fem offerter från olika webbdesigners i Stockholm.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar programmering i Stockholm

Alla förfrågningar

Några av våra populära programmerare

Visionmate AB
Stockholm

Netbross AB
Sollentuna

Code2C AB
Glumslöv

Caliholm AB
Stockholm

Programmering

Vill du ha programmeringshjälp? En skicklig programmerare kan hjälpa dig att skapa en app eller olika typer av datasystem inom hårdvara och mjukvara.

Man programmerar för att överföra information mellan maskiner, oftast datorer. Själva programmeringen görs i ett komplicerat programspråk som maskinen översätter till maskinkod. Programmeringen är en svår process som består av exempelvis implementering, design och drift. Det finns många olika typer av språk, exempelvis Visual Basic, JavaScript och C#. En programmerare arbetar enligt dina önskemål och använder sig sedan av datorns språk.

Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad men är också centrum för kulturliv, ekonomi och media. Det är i Stockholm riksdagen, regeringen och kungahuset är beläget och landets internationella affärer sköts oftast härifrån.

Invånarantalet i kommunen är 847000 men i hela storstockholmregionen bor cirka två miljoner människor.

Kända byggnader är bland annat Stockholms stadshus som byggdes i början av 1900-talet, Drottningholms slott från 1600-talet som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista där kungen och drottningen bor, samt Ericsson Globe som är stadens stora sport- och nöjesarena.

Över en miljon turister kommer till Stockholm årligen och av dem är det många som besöker stadsdelen Gamla stan. Denna del av Stockholm är den äldsta och grundades så tidigt som på 1200-talet. När du promenerar i de medeltida gränderna i Gamla stan kan du passa på att shoppa i butiker med souvenirer och stanna till vid ett mysigt café.

Utanför Stockholm ligger Östersjöns vackra skärgård med 30. 000 öar och holmar och bland de mest besökta platserna där hör Sandhamn, Utö, Möja, Grinda och Vaxholm.