Plattsättning i Sölvesborg

Lämna en förfrågan nedanför så får du inom kort gratis offerter från erfarna företag som gärna hjälper dig med plattsättning. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar plattsättning i Sölvesborg

 • Dränering i Sölvesborg

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Sölvesborg.

 • Markarbete i Sölvesborg

  Bor du i Sölvesborg och behöver hjälp med dränering, sanering eller annat markarbete? Servicefinder hjälper dig hitta professionella företag nära dig.

 • Trädfällning i Sölvesborg

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Sölvesborg.

 • Trädgårdsarbete i Sölvesborg

  Bor du i Sölvesborg? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar plattsättning i Sölvesborg

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Blogginlägg om uppdrag

Plattsättning

En murare arbetar vanligen med tegel och lättbetong samt plattsättning. Murarens kännedom är nästan alla typer av husbyggen i behov av. Muraren bygger upp husets väggar med lättbetongblock och formar huset med fasadtegel. Somliga murare jobbar också med inredning såsom att sätta tegel på väggar eller spisar.

Genom att läsa det treårig gymnasiekompetens på byggprogrammet med inriktning på husbyggnad, kan man bli murare. I början av utbildningen blandar man teori med praktik, där praktiken kommer först för att sedan praktiseras utåt. Det är viktigt att vara godkänd i alla kärnämnen för att kunna bli murare. Under utbildningens gång får den blivande muraren försöka sig på olika områden inom branschen. På detta kan studenten dessutom ändra yrkesinriktning under utbildningens första år. Efter den gymnasiala utbildningen, blir den framtida muraren lärling på ett företag inom mureri. Lärlingsperioden med lärlingslön uppgår till cirka 2½ år. Efter lärlingstiden måste den blivande muraren genomgå ett yrkesteoretiskt prov där han eller hon mottager ett yrkesbevis om denne får godkänt på provet.

Sölvesborg