Piano-Flygel-Transport i Södertälje

Behöver du hjälp med pianotransport / flygeltransport? Se till att anlita en flyttfirma som är specialiserad och kan transportera på dett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan här och få upp till fem offerter från erfarna flyttfirmor. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar piano-flygel-transport i Södertälje

 • Flytthjälp i Södertälje

  RUT Flytthjälp

  Ta hjälp av en erfaren flyttfirma vid företagsflytt, kontorsflytt och privat flytt. Vi hjälper dig få offerter när du behöver flytthjälp i Södertälje.

 • Kranbil i Södertälje

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Södertälje ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Magasinering i Södertälje

  RUT Magasinering

  Behöver du förvara dina möbler? ServiceFinder förmedlar kontakt med professionella företag i Södertälje som hjälper dig med magasinering.

 • Transport - Inrikes i Södertälje

  Bor du i Södertälje och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar piano-flygel-transport i Södertälje

Alla förfrågningar

Piano-Flygel-Transport

Det är inte världens lättaste jobb att själv utföra en säker piano- och flygeltransport. Det rör sig om stora och ömtåliga objekt som du inte vill ska ta skada under frakten. Dessbättre finns det flyttfirmor med bred erfarenhet inom den branschen och som kan hjälpa dig. De tar omsorgsfullt hand om ditt musikinstrument och ser till att det blir en säker och snabb transport. Specialiserade företag inom piano- och flygeltransport kan även frakta andra svårhanterliga föremål. De har rätt resurser i form av personal och utrustning, vilket gör att de enkelt löser din pianoflytt.

Södertälje

Södertälje är en stad som ligger mellan Stockholm och Nyköping. Idag ligger invånarantalet på 86000 personer. Det är en bastant ökning från 1960 då staden hade 33721 invånare. En skådespelare från Södertälje, är Peter Haber som är mest känd för sina roller i Beckfilmerna.

Det går att uppleva mycket kultur och nöje i Södertälje. Bland annat finns ett stort äventyrsbad, men även flera matserveringar med mat från hela världen såväl som man ges möjlighet för museibesök eller en shoppingtur i någon butik. Torekällberget är ett sorts museum beläget uppe på berget, med en euforisk blandning och historik av natur, djur och stad. Intilläggande orter för Södertälje är Nykvarn och Gnesta.

Beträffande företagandet i Södertälje, finns det utöver de stora företagen AstraZeneca och Scania närmare 4000 olika företag. Det finns många företag inom restaurangbranschen, men även detalj- och partihandel samt bygg och anläggning är verksamma i staden.