Persienner i Lund

Störs du av solljuset som lyser in i ditt sovrum på morgonen? Med en persienn kan du själv reglera hur mycket ljus du vill släppa in. Du kan även använda persiennen som insynsskydd. En persienn är det självklara valet för dig som vill ha ett smart solskydd.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 920
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar persienner i Lund

 • Dörrar-Säkerhetsdörrar i Lund

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Lund.

 • Låssmed i Lund

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Lund.

 • Snöskottning i Lund

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Lund

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Lund som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar persienner i Lund

Alla förfrågningar

Blogginlägg om persienn

Persienner

En persienn passar perfekt på företaget, i bostaden eller i fritidshuset.

Med persienner kan du själv justera hur mycket ljus du vill släppa in. Det finns olika typer av persienner, välj mellan persienner i trä eller aluminium. En persienn med en praktfull trälamell ger hemmet en mjuk och varm ton. Det vackra träet ger ett exklusivt intryck och är samtidigt ett smart solskydd. Välj mellan träslag som exempelvis ask, furu eller mahogny. En aluminiumpersienn är behändig, stilren och passar med fördel i kontorsmiljöer. Persienner finns i ett flertal olika modeller, stilar och med olika funktioner så att du ska hitta en lämplig persienn för hemmet, kontoret eller andra miljöer. Få en persienn monterad för mörkläggning av sovrum, arbetsrum och tv-rum. Då slipper du störas av starka solstrålar. Du kan välja mellan att ha en frihängande- eller mellanglaspersienn. En persienn är det självklara valet för dig som vill ha ett smart solskydd.

Ta hjälp av en specialist när du vill sätta upp en persienn. Här hittar du professionella företag som utför installationer av persienner!

Lund

I sydvästra skåne ligger Lund. Lund har en befolkningsmängd på 110000. Världens näst äldsta friluftsmuseum är beläget i Lund. Forskningen går framåt i Lund som är Sveriges centrala del inom området. Lund är en typisk studentstad där Lunds universitet och Universitetssjukhuset i Lund är viktiga i företagslivet.