Persienner i Järfälla

Störs du av solljuset som lyser in i ditt sovrum på morgonen? Med en persienn kan du själv reglera hur mycket ljus du vill släppa in. Du kan även använda persiennen som insynsskydd. En persienn är det självklara valet för dig som vill ha ett smart solskydd.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar persienner i Järfälla

 • Besiktningsman i Järfälla

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs i Järfälla.

 • Snöskottning / Snöröjning i Järfälla

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Taktvätt i Järfälla

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare i Järfälla.

 • Värmepumpar i Järfälla

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Järfälla som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar persienner i Järfälla

Alla förfrågningar

Persienner

Störs du av det skarpa solljuset som skiner in på kontoret eller vill du kunna mörklägga ditt sovrum?

Med en persienn kan du själv justera hur mycket ljus du vill släppa in. Persienner tillverkas vanligtvis i trä eller aluminium, de finns i olika modeller och varierande färger. En persienn i naturträ ger ditt hem en mjuk och varm ton. Dess naturfärg ger ett lyxigt intryck och fungerar på samma gång som ett smart solskydd. Välj mellan lameller i ask, furu eller bok. En persienn i aluminium är praktisk, designmässigt snygg och passar med fördel i kontorsmiljöer. Persienner finns i ett flertal olika modeller, stilar och med olika funktioner så att du ska hitta en lämplig persienn för hemmet, kontoret eller andra miljöer. Få en persienn monterad för mörkläggning av sovrum, arbetsrum och vardagsrum. Då slipper du störas av starka solstrålar. Persiennen kan hängas fritt eller mellan fönsterglas. Persienner är ett effektfullt solskydd som passar i alla miljöer.

Ta hjälp av en specialist när du vill montera en persienn. På Servicefinder hittar du företag som hjälper dig att installera ett smart solskydd

Järfälla

I Järfälla kommun är centralorten Jakobsberg. Befolkningsantalet i kommunen är 66000. I Järfälla kommun sprudlar deltagande och intresse kring fritids- och kulturliv. Det går att engagera sig i flera idrottsaktiviteter då kommunen erbjuder simhall, ishallar, sporthallar, friluftsbad med mera. Järfälla kommun jobbar ideligen för att främja företagsklimatet. De diskuterar med företagarna i kommunen. St. Jude Medical och Dahl är ett par av de största firmorna i Järfälla kommun.