Marknadsföring i Kiruna

Här kan du få hjälp att få kostnadsfria offerter från erfarna företag inom marknadsföring. Lämna en förfrågan nedan för att få svar från kvalitetssäkrade proffs. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar marknadsföring i Kiruna

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Kiruna

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kiruna? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi i Kiruna

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Kiruna

 • Advokat i Kiruna

  Bor du i Kiruna och behöver en advokat i ett tvistemål eller brottmål? Lämna en förfrågan hos oss och få upp till 5 svar från duktiga advokater!

 • Översättning i Kiruna

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Kiruna.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar marknadsföring i Kiruna

Alla förfrågningar

Några av våra populära marknadsförare

Marknadsföring

Marknadsföring förknippas med reklam, men har desto större betydelse. Firmor behöver marknadsföring för att hitta och behålla kunder. Där kommer reklam in som ett av verktygen i syfte för att entreprenören ska synas och sälja produkter eller tjänster.

Man kan marknadsföra firman på diverse sätt. De vanligaste är inom tidning, TV och reklamblad som delas ut av privatpersoner eller dimper ned brevlådan. Nuförtiden har det blivit en vanesak att marknadsföra sig på Internet. Det mest betydelsefulla när det gäller marknadsföring är att bli sedd av rätt målgrupp. Om man vänder sig till fel kundkrets, innebär detta slöseri med pengar och tid. Om det exempelvis rör sig om produkter som riktar sig till småbarnsföräldrar, är det inte en bra idé att marknadsföra produkterna i en musiktidning.

Kiruna

I nordligaste Sverige ligger Kiruna, som egentligen betyder fjällripa (vilket är en hönsfågel). Tätorten Kiruna är Lapplands största. Till ytan är Kiruna lika stort som halva Nederländerna, där det bor över 16 miljoner människor. Kiruna har ett invånarantal på 23000 personer. Man brukar säga att Kiruna har det där lilla extra eftersom ljuset alltid är ljusare, ytorna alltid större och kylan alltid kallare. I Kiruna finns tre talade språk: svenska, samiska och meänkieli, där den sistnämnda är en variant av finska. Till Kiruna kommer man fördeltaktigt med flyg. Det går flygtrafik till Stockholm, Göteborg, Luleå, Östersund och Tromsø.

Kiruna är den mest välbesökta turistorten i norra delen av Sverige. Många kommer för att upptäcka Icehotel i Jukkasjärvi, som genom åren har växt till att bli en sevärdhet av internationell rang. Turismen är tillsammans med rymdverksamheten och gruvindustrin mycket viktig för näringslivet i Kiruna. Något som gestaltas i kommunvapnet, där både en fjällripa och ett järnmärke finns avbildat. Den som gillar adrenalinkickar kan packa ryggsäcken och klättra upp för Sveriges högsta bergstopp Kebnekaise. Har man vägarna förbi Kiruna kan man utnyttja tillfället att beundra en så kallad midanttssol och polarnatt. Polarnatten inträffar 20 dygn om året och innebär att solen inte går över horisonten. Tvärtom gäller vid midnattssol, då lägger sig solen aldrig under horisontlinjen. Midnattssol går att beskåda under 50 sommardygn.