Markiser i Falkenberg

Är du i behov av solskydd på din terrass, balkong eller till din butik? Då är en markis en bra lösning. En markis ger dig behaglig skugga över uteplatsen när du vill läsa en bok eller äta lunch utomhus under svala förhållanden. Markisen skyddar även dina utemöbler från att blekas.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 920
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markiser i Falkenberg

 • Dörrar-Säkerhetsdörrar i Falkenberg

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Falkenberg.

 • Låssmed i Falkenberg

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Falkenberg.

 • Snöskottning i Falkenberg

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Falkenberg

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Falkenberg som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markiser i Falkenberg

Alla förfrågningar

Blogginlägg om markis

Markiser

Det finns många olika varianter av markiser som används som vind-, sol och regnskydd. De utgör ett utmärkt skydd på balkonger, terrasser och övriga utrymmen, såväl inne som ute.

Markisen ger också en möjlighet för husägaren att smycka ut efter personlig smak. De ger en inramning av fönster kan ge fastigheten ett visuellt lyft. Inomhus skapar markiser en behagligare miljö och är också oslagbart vad gäller solskydd av möbler och tapeter då de stoppar solens strålar till uppemot 90%.

För att hindra att det bildas vattenpölar på markiserna vid regn är det bäst att hålla dem i ett spänt läge, samt att tänka på att inte rulla ihop dem igen förrän de har torkat.

En markis håller säkert i trettio år, men du kan med fördel byta väven efter tio. Ofta regleras markiser manuellt med en vev, men vissa är utrustade med en motor och till och med har sol- och vindautomatik.

Falkenberg

Mitt emellan Halmstad och Varberg på västkusten ligger den 41000 stora kommunen Falkenberg. Trots storleken känns den gamla kuststaden i Halland som en mindre stad. I den vältrafikerade hamnen finner vi även kända bolag som Arla Foods och Carlsberg. Bortom Falkenbergs kärna finns E6 och E20 plus tåg som man med enkelhet kan utnyttja för resa till Göteborg, Malmö eller till exempel, Köpenhamn