Markarbete i Uddevalla

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Uddevalla

 • Dränering i Uddevalla

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Uddevalla.

 • Stensättare i Uddevalla

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Uddevalla.

 • Trädfällning i Uddevalla

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Uddevalla.

 • Trädgårdsarbete i Uddevalla

  Bor du i Uddevalla? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Uddevalla

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Markarbete är oftast det viktigaste momentet inför en byggnation och måste därför göras ordentligt. Markarbete kan vara allt ifrån trädgårdsanläggningar till väganläggning. Om du till exempel ska bygga ett hus inleds markarbetet med att forma och förbereda marken inför byggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att nederbörd flyter in under grunden och orsakar fuktskador. För att undvika det brukar markarbetaren gräva ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus för att göra den stabil. Andra arbeten som markanäggaren kan hjälpa dig med är att lägga stenplattor i din trädgård eller anlägga en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Uddevalla

Uddevalla är en tätbebyggelse i Bohuslän som ligger i Västra Götalands län. Befolkningsmängden uppgår till 52000. Uddevalla har tillhört både Danmark, Sverige och Norge och således bytt nationalitet vid sju tillfällen.

Längs kusten finns 9,3 kilometer långa Strandpromenaden. Uddevalla har mycket vackert inom natur- och kulturlandskap.

I Uddevalla ligger företaget AB Noco Stolar, vilka producerar passagerarstolar för bussar och komponenter till bilindustrin. Företagslivet ser lovande ut då Näringslivsavdelningen oavbrutet arbetar på att förbättra företagen i Uddevalla.