Markarbete i Sundsvall

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Funkade väldigt bra. Fem företag inom några timmar!

  Johan L, Juni 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 654
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Sundsvall

 • Dränering i Sundsvall

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Sundsvall.

 • Stensättare i Sundsvall

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Sundsvall.

 • Trädfällning i Sundsvall

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Sundsvall.

 • Trädgårdsarbete i Sundsvall

  Bor du i Sundsvall? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Sundsvall

Alla förfrågningar

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete omfattar allt ifrån husgrunder till väganläggning. Om du till exempel ska bygga ett hus inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppbyggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras på markens högsta punkt och i rätt fallriktning. Då behöver man inte oroa sig för att nederbörd som regn och snö flyter in under grunden och vållar fuktskador. För att undvika det grävs ett dräneringsdike. Sista momentet är schaktning då man fyller marken med grus, detta för att den ska stabiliseras. Utöver det kan markanläggaren lägga stenplattor i din trädgård eller anordna en gräsmatta. Anlita en skicklig markentreprenör för att få ett så bra markarbete som möjligt.

Sundsvall

Sundsvall är en tätbefolkad ort i Västernorrlands län. Med ett befolkningsantal om 96000 är Sundsvall Västernorrlands tredje största tätort. Varje år i juli månad, anordnas en festival vid namn Gatufesten. I Sundsvall ligger SCA Graphics Sundsvall AB som arbetar inom skogsindustri och är en stor arbetsgivare. Telia Sonera förmedlar många arbeten. Den egna kommunen är annars stadens främsta arbetsgivare. Försäkringsbolag såsom IF, Skandia med flera, har sina kontor belägna i Sundsvall..