Markarbete i Stockholm

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 002
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Stockholm

 • Dränering i Stockholm

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Stockholm.

 • Stensättare i Stockholm

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Stockholm.

 • Trädfällning i Stockholm

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Stockholm.

 • Trädgårdsarbete i Stockholm

  Bor du i Stockholm? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Stockholm

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Några av våra populära företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete omfattar allt ifrån trädgårdsanläggningar till dränering. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att forma och förbereda marken inför uppbyggandet av husgrunden. Det gäller att placera byggnaden på markens högsta punkt och i rätt fallriktning. Då behöver man inte oroa sig för att regnvatten och snö flyter in under grunden och vållar fuktskador. För att undvika det brukar markarbetaren gräva ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus för att stabilisera den. Andra arbeten som markanäggaren kan hjälpa dig med är att lägga stenplattor i din trädgård eller anordna en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Regering, riksdag och kungahus finns i Stockholm och det är här de flesta av landets internationella affärsöverenskommelser görs upp.

Invånarantalet i kommunen är 847000 men i hela storstockholmregionen bor cirka två miljoner människor.

Kända byggnader är bland annat Stockholms stadshus som byggdes i början av 1900-talet, Drottningholms slott från 1600-talet som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista där kungen och drottningen bor, samt Ericsson Globe som är stadens stora sport- och nöjesarena.

Varje år besöks staden av över en miljon turister och bland dem är stadsdelen Gamla stan mycket populär att besöka. Stadsdelen är Stockholms ursprungliga stadskärna och grundades redan på 1200-talet. När du promenerar i de medeltida gränderna i Gamla stan kan du passa på att shoppa i butiker med souvenirer och stanna till vid ett mysigt café.

I Stockholms vackra skärgård finns det 30.000 holmar och öar och Vaxholm, Grinda, Utö och Möja hör till de mest välbesökta.