Markarbete i Partille

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Partille

 • Dränering i Partille

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Partille.

 • Stensättare i Partille

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Partille.

 • Trädfällning i Partille

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Partille.

 • Trädgårdsarbete i Partille

  Bor du i Partille? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Partille

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete omfattar allt ifrån trädgårdsanläggningar till dränering. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppförandet av husgrunden. Det gäller att placera byggnaden där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då behöver man inte oroa sig för att nederbörd som regn och snö flyter in under husgrunden och åsamkar fuktskador. För att inte det ska hända grävs ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus, detta för att den ska stabiliseras. Utöver det kan markanläggaren lägga stenplattor till din blivande uteplats eller anordna en gräsmatta. Anlita en skicklig markentreprenör för att få ett så bra markarbete som möjligt.

Partille

Partille är centralort och kommundel i Partille kommun och räknas även till tätorten Göteborg. Populationen i Partille ligger omkring 35000. Världens största årliga turnering i handboll arrangeras i Partille, nämligen Partille Cup. Partille Cup grundades av IK Sävehof år 1970. Partille Cup spelas varje år under andra veckan i juli månad av ungdomar mellan tio och tjugoett år gamla. Partille må vara en liten kommun till utsidan, men kännetecknas ändå av närmare 3000 verksamma företag. Inom näringsidkandet finns det uppåt fyrahundra olika yrken. Flera kända personer har anknytning till Partille, däribland sångerskan Sofia Källgren, ståuppkomikern Petra Mede och skådespelerskan Sissela Kyle.