Markarbete i Mark

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Mark

 • Dränering i Mark

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Mark.

 • Stensättare i Mark

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Mark.

 • Trädfällning i Mark

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Mark.

 • Trädgårdsarbete i Mark

  Bor du i Mark? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Mark

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete kan vara allt ifrån trädgårdsanläggningar till väganläggning. Om du till exempel ska bygga ett hus inleds markarbetet med att forma och förbereda marken inför uppbyggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då behöver man inte oroa sig för att nederbörd flyter in under husgrunden och orsakar fuktskador. För att undvika det grävs ett dräneringsdike. Sista momentet är schaktning då man fyller marken med grus, detta för att den ska stabiliseras. Utöver det kan markanläggaren lägga stenplattor i din trädgård eller anlägga en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Mark

Mark kommun ligger i Västra Götalands län och har ett befolkningsantal på 34000. Via Riksväg 41 nordöst, tar man sig snabbast till närliggande staden Borås. Marks kommun har en vision att Mark ska bli det främsta alternativet bland städerna i Västra Götaland när det gäller att starta upp nya företag på orten. Månadsvis bjuder MINAB, Marks Idé och Näringslivsråd AB in till företagarfrukost där företagare kan slå upp armarna för nya kontakter och samarbete mellan företagen. I Marks kommun finns vackra landskap och naturvyer att upptäcka. På småvägar kan man vandra genom djupa skogar och lyssna till avstressande fågelkvitter och duka upp en picknick under en stor vacker ek. Utmed den drygt två mil långa Ekleden kan man gå eller rida utefter stigarna. Genom Ekleden finns många ting att upptäcka bland gamla soldattorp, natur och sjöar. Längs Ekleden sitter stora informationsskyltar, vilka återberättar ortens historia och ursprung. Den som söker spänning kan prova på klättring på klipporna i Seglora, som är ett av landets bättre berg att klättra i, enligt beundrare.