Markarbete i Lerum

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Lerum

 • Dränering i Lerum

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Lerum.

 • Stensättare i Lerum

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Lerum.

 • Trädfällning i Lerum

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Lerum.

 • Trädgårdsarbete i Lerum

  Bor du i Lerum? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Lerum

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete kan vara allt ifrån husgrunder till dränering. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppförandet av husgrunden. Det gäller att placera byggnaden där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att nederbörd som regn och snö flyter in under grunden och åsamkar fuktskador. För att undvika det gräver markarbetaren ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus för att göra den stabil. Markanläggaren kan även lägga stenplattor i din trädgård eller anordna en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Lerum

Natursköna Lerum kommun ligger i Västra Götalands län. Kommunen har en folkmängd på 39000. Lerums kommungräns går vid Alingsås, Härrydas, Ale och Partilles kommun. I utbildningsväg finns Lerum gymnasium, som rekryterar seglingsintresserade elever från hela landet. Idrott och föreningsliv är något som man satsar stort på i kommunen. Nära 7000 barn och ungdomar i åldern 7-17 år är verksamma i någon form av fritidssyssla. Föreningarna driver verksamheter inom sport, hemslöjd, körsång och bokbinderi. För de mindre barnen finns Mulle Meck snickeriverkstad. Där kan barn mellan 4 och 10 år lära sig att hantera hammare och spik. Familjer på genomresa i Lerum kan bo på Mulle Meck Bed & Breakfast. Lerum kommun erbjuder många sjöar och vackra strövområden. Sjön Aspen passar perfekt för fiske, du kan bland annat fiska gädda, brax och andra vitfiskar.