Markarbete i Landskrona

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Landskrona

 • Dränering i Landskrona

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Landskrona.

 • Stensättare i Landskrona

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Landskrona.

 • Trädfällning i Landskrona

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Landskrona.

 • Trädgårdsarbete i Landskrona

  Bor du i Landskrona? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Landskrona

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Några av våra populära företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete kan vara allt ifrån trädgårdsanläggningar till väganläggning. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppbyggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då behöver man inte oroa sig för att regnvatten och snö flyter in under husgrunden och vållar fuktskador. För att avleda vattnet från huset brukar markarbetaren gräva ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus, detta för att den ska stabiliseras. Andra arbeten som markanäggaren kan hjälpa dig med är att lägga stenplattor i din trädgård eller anlägga en gräsmatta. Anlita en skicklig markentreprenör för att få ett så bra markarbete som möjligt.

Landskrona

I västra Skåne ligger Landskrona beläget och har ett befolkningsantal på 42000. Staden är tämligen känd för att heta svanarnas stad efter att en grosshandlare under den hårda vintern 1920 började att mata de utsvultna svanarna. Detta medförde att 20.000 svanar simmade till Landskronas hamn vintern 1920, varpå grosshandlaren fick starta insamlingar för att tillfredsställa svanarnas tomma magar. Sångerskan och skådespelerskan Siw Malmkvist är född i Landskrona. Det finns många åtråvärda parker att besöka i Landskrona såsom Teaterparken och Dammhagsparken med flera.