Markarbete i Eskilstuna

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Eskilstuna

 • Dränering i Eskilstuna

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Eskilstuna.

 • Stensättare i Eskilstuna

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Eskilstuna.

 • Trädfällning i Eskilstuna

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Eskilstuna.

 • Trädgårdsarbete i Eskilstuna

  Bor du i Eskilstuna? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Eskilstuna

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Några av våra populära företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Det viktigaste momentet inför en byggnation är markarbetet. Därför måste det göras ordentligt. Markarbete kan vara allt ifrån husgrunder till dränering. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför byggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då behöver man inte oroa sig för att regnvatten och snö flyter in under husgrunden och åsamkar fuktskador. För att inte det ska hända grävs ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus, detta för att den ska stabiliseras. Andra arbeten som markanäggaren kan hjälpa dig med är att lägga stenplattor i din trädgård eller anlägga en gräsmatta. Låt en professionell markentreprenör stå för markarbetet och din husgrund, då blir det garanterat ett bra resultat.

Eskilstuna

Eskilstuna är tätort i Södermanland och staden tillhör Södermanlands län. Eskilstuna har en befolkningsmängd på 96000. Via Riksväg 53 tar man sig snabbt till Västerås som ligger norröver från Eskilstuna.

Eskilstuna har många kända ansikten att vara stolta över. ABBA-medlemmarna Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson såväl som rockgruppen Kent. Programledaren André Pops är född i Eskilstuna.

Industritraditioner förknippas med Eskilstuna, främst kopplat till tung fordonsindustri. Handeln stiger. Även kommunikation såväl som hälsa växer allt mer som (ny)näring i staden. Mälardalens högskola är en betydelsefull kunskapsförsörjare. Järnväg, bilväg och flyg har oerhörda kommunikationer i och med utbyggnaden. Detta leder till att näringslivet växer i Eskilstuna.