Markarbete i Borås

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från upp till fem proffs.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar markarbete i Borås

 • Dränering i Borås

  ROT Dränering

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Borås.

 • Stensättare i Borås

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Borås.

 • Trädfällning i Borås

  RUT Trädfällning

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Borås.

 • Trädgårdsarbete i Borås

  Bor du i Borås? och behöver hjälp i trädgården? Hos ServiceFinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Borås

Alla förfrågningar

Markarbete

Innan en byggnation är det viktigt med ett ordentligt utfört markarbete. Markarbete omfattar allt ifrån husgrunder till dränering. Om du till exempel ska bygga ett hus inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppförandet av husgrunden. Det gäller att placera byggnaden på markens högsta punkt och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att regnvatten och snö flyter in under grunden och förorsakar fuktskador. För att avleda vattnet från huset brukar markarbetaren gräva ett dräneringsdike. Avslutningsvis schaktar man och fyller marken med grus för att göra den stabil. Markanläggaren kan även lägga stenplattor till din blivande uteplats eller anordna en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Borås

I Västra Götalands län, finns Borås lokaliserad. Staden uppehåller sig på plats 14 som Sveriges mest folktäta tätorter med en population på 103000. Den omtalade och nio meter höga statyn Pinocchio restes i Borås 2008. I staden finns även den kulturmärkta kafeterian "Röda rummet" som stått sedan 1975. En Kulturmärkt byggnad som förändras förlorar en del av den kulturella betydelsen.

Ett väl igenkänt namn på en person från Borås är artisten och sångerskan Shirley Clamp.

Näringslivet i Borås bygger en del på textilindustrin såväl som olika postorderföretag. NetOnNet är ett företag inom postorder, vilken grundades 1999. Det existerar uppåt 11 500 företagsamma bolag i Borås, varav ungefär 700 startades upp 2010. Borås har dessutom inom livsmedelsindustrin under flera år utsetts att ha landets billigaste matkasse.