Markarbete i Ängelholm

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar markarbete i Ängelholm

Alla förfrågningar

Markarbete

Markarbete är oftast det viktigaste momentet inför en byggnation och måste därför göras ordentligt. Markarbete omfattar allt ifrån husgrunder till väganläggning. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att forma och förbereda marken inför uppförandet av husgrunden. Det gäller att placera byggnaden där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att nederbörd flyter in under husgrunden och åsamkar fuktskador. För att undvika det grävs ett dräneringsdike. Sista momentet är schaktning då man fyller marken med grus för att göra den stabil. Markanläggaren kan även lägga stenplattor i din trädgård eller anordna en gräsmatta. Låt en professionell markentreprenör stå för markarbetet och din husgrund, då blir det garanterat ett bra resultat.

Ängelholm

I Nordvästra Skåne ligger Ängelholm. Staden är känd för sin framställning av lergökar och kallas för Lergökastan. Den stora tillgången på lera har även medverkat till den stora tegelbruks-verksamhet som Ängelholm också är berömt för. I staden lever 39000 invånare och närmaste städerna är Höganäs, Landskrona och Bjuv. Staden inrättades av Christian II kungen av Danmark år 1516.

Staden är full av historia, den har tillhört både Sverige och Danmark som under en lång tid kämpade om ägarskapet. Staden har ett imponerande landskap med blandad terräng och genom staden flyter Rönneån. Passa på och hyr en kanot för en stund och njut av landskapets vackra natur. Den långa sandstranden i Ängelholm är välbesökt under sommarhalvåret, hit kommer många för att njuta av solen och värmen. Andra populära utflyktsmål är Ängelholms Djurpark och Ales stenar som är en skeppssättning belägen i den pittoreska byn Kåseberga.