Kyltransport-Frystransport i Göteborg

Servicefinder hjälper dig att hitta ett kompetent företag som utför kyl-och frystransport. Lämna genast en förfrågan i fältet nedanför och få offerter från erfarna transportörer. Tjänsten kostar dig ingenting och är helt utan förpliktelser.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar kyltransport-frystransport i Göteborg

 • Flytthjälp i Göteborg

  RUT

  Ta hjälp av en erfaren flyttfirma vid företagsflytt, kontorsflytt och privat flytt. Vi hjälper dig få offerter när du behöver flytthjälp i Göteborg.

 • Kranbil i Göteborg

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Göteborg ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Magasinering i Göteborg

  RUT

  Behöver du förvara dina möbler? Servicefinder förmedlar kontakt med professionella företag i Göteborg som hjälper dig med magasinering.

 • Transport - Inrikes i Göteborg

  Bor du i Göteborg och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar kyltransport-frystransport i Göteborg

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Vanliga frågor och svar om kyltransport

 • Vår ambition är att du ska hitta en proffsig flyttfirma och detta blir möjligt först när du känner dig trygg. Därför är det viktigt för oss att du kommer i kontakt med pålitliga flyttfirmor. Alla flyttfirmor som är anslutna till vår tjänst har genomgått en rad kontroller. Vi har kontrollerat att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har bra ekonomi. Dessutom kan du läsa omdömen från tidigare kunder. Lämnade omdömen hittar du i flyttfirmornas företagspresentation.

  För att hitta en bra flyttfirma via Servicefinder behöver du bara lämna en förfrågan där du beskriver vad du behöver hjälp med. Därefter får du kontakt med upp till 5 av våra anslutna flyttfirmor. Det som återstår är endast att välja den bäst lämpade flyttfirman av de företag som visat intresse för ditt uppdrag. Självklart kan du jämföra både offerter och omdömen innan du gör ditt val. En rekommendation från oss är att fråga samtliga flyttfirmor vad som ingår i deras försäkring – framför allt om du har dyrbara saker som ska transporteras!
 • Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:
  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten. Rutavdraget innefattar även hyresrätter.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden generös – du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Klicka här för att läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.
 • Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.
 • Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget! Vi rekommenderar alltid att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka

Blogginlägg om kyltransport

Kyltransport-Frystransport

Kyltransport/frystransport är ett säkert och smidigt sätt att få kyl-och frysvaror transporterade. En erfaren transportfirma kan frakta flera typer av produkter som måste hållas kylda eller frysta, det kan till exempel vara mejeriprodukter eller frukt och grönsaker. Transportering av livsmedel sker dagligen till alla städer av specialiserade transportföretag med stor erfarenhet av yrket. Det betyder att du kan känna dig trygg på att få en snabb och effektiv leverans. Livsmedelstransporter utförs huvudsakligen till grossister och dagligvaruhandeln. De kan även transportera kyl-och frysvaror till caféer, förskolor och inför stora event till exempel festivaler.

Med kyl-och frystransport kan du få en skräddarsydd transportlösning med effektiv logistik. Du får dina kylvaror fraktat snabbt, effektivt och tryggt. Transportfirman kör lastbilar som har rätt temperatur för att maten ska hålla. Transportbilarna är utrustade med effektiva kyl/frysaggregat som håller rätt temperatur under hela färden. Företaget utför med jämna mellanrum kontroller i kylutrymmet för att försäkra sig om att kylan bibehålls.

Göteborg

Västkuststaden Göteborg är näst störst i Sverige och det bor ungefär en halv miljon i tätorten. Det är även den femte största staden i Norden och anlades på 1600-talet av landets dåvarande kung.

En stor del av Sveriges import och export sker via stadens hamn som är Nordens största. Stadens centrum är uppbyggt av både gamla och nya hus och både sevärdheter och övriga aktiviteter ligger inom gångavstånd. Avenyn är stadens paradgata där du kan strosa fram och tillbaka och känna stadens puls, eller varför inte njuta av shopping, dans eller teater. Längst upp på Avenyn ligger Götaplatsen och där står den kända Poseidonstatyn som började byggas när staden firade 300 år 1923. Konstnären Carl Milles gjorde denna staty som föreställer havsguden från Grekland.

I vackra omgivningar ligger Nordens största nöjespark Liseberg, där du kan roa dig med massvis av attraktioner.