Kontorsstädning i Göteborg

Vi hjälper dig att komma i kontakt med experter inom kontorsstädning. Lämna en förfrågan så får du snart offerter från proffs. Det är helt kostnadsfritt att använda vår tjänst, och du binder inte upp dig genom att lämna en förfrågan.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Jobbet klart några dagar efter att jag använt Servicefinder

  Peter B, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar kontorsstädning i Göteborg

 • Flyttstädning i Göteborg

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Göteborg? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Göteborg

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Hemstädning i Göteborg

  RUT

  Behöver du hjälp med hemstädning i Göteborg? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

 • Lokalvård i Göteborg

  Letar du städhjälp till företaget? Då kan lokalvård vara svaret. Beskriv ditt behov och få svar från upp till 5 duktiga företag i Göteborg.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar kontorsstädning i Göteborg

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra kontorsstädare

Några av våra populära kontorsstädare

Vanliga frågor och svar om kontorsstädning

 • Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
 • De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

 • Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om kontorsstädning

Kontorsstädning

När det gäller kontorsstädning är det många moment som måste uträttas för att det ska bli grundligt städat. Kontorsrummet omfattar flera arbetsmoment som bland annat tömning av papperskorgar, torkning av skrivbord och stolar såväl som lister, vattna växter samt dammsugning och våttorkande av golv.

Kontorsstädning är mer eller mindre en omfattande del som tar tid och kräver ett omsorgsfullt utförande. Därför är det ett bra val att låta en ett städföretag ta hand om detta ändamål. Hos oss på Servicefinder finns det städföretaget du behöver gällande kontorsstädning i Göteborg.

Göteborg

Västkuststaden Göteborg är näst störst i Sverige och det bor ungefär en halv miljon i tätorten. Staden är Nordens femte största och anlades av kungen på 1600-talet.

Göteborg inhyser den största hamnen i Norden och här sker en stor del av landets export och import. Inne i stadens centrum finns historiska byggnader som blandas med nya och det är gångavstånd mellan de flesta sevärdheter och aktiviteter. Göteborgs paradgata är Avenyn, där du kan shoppa, se på dans, teater eller bara suga in stadens pulserande atmosfär. Längst upp på Avenyn ligger Götaplatsen och där står den kända Poseidonstatyn som började byggas när staden firade 300 år 1923. Denna sju meter höga staty är gjord av konstnären Carl Milles och föreställer den grekiska havsguden.

Något en besökare inte får missa är ett besök på stadens tivoli Liseberg som är Nordens största nöjespark med massor av åkattraktioner och vackra omgivningar.