Jurist på Lidingö

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist på Lidingö

 • Bokföring / Bokföringshjälp på Lidingö

  Vill du ha hjälp med bokföringen på Lidingö? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring på Lidingö

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer på Lidingö.

 • Revision på Lidingö

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag på Lidingö som arbetar med revision.

 • Översättning på Lidingö

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer på Lidingö.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist på Lidingö

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på en jurist för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu är på jakt efter en advokat på Lidingö, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Gäller ditt ärende okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller rentav något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, kanske du klarar dig bra med en specialiserad jurist. Det är troligt att flera advokater på Lidingö erbjuder så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och de formaliserade kraven på sitt yrkesutövande.

Lidingö

Lidingö tillhör Stockholms län och har ett invånarantal på 44000. På visit på Lidingö, kan man ta väl i akt att besöka Millesgården och titta på Milles alla skulpturer. På Lidingö finns i dagsläget fler än 5000 företag registrerade, varav mångparten är småföretagare.