Jurist i Örnsköldsvik

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Kommer helt klart använda igen om jag behöver flytta igen!

  Lpwloden , November 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 115
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Örnsköldsvik

 • Bokföring i Örnsköldsvik

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Örnsköldsvik? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Örnsköldsvik.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Örnsköldsvik.

 • Revision i Örnsköldsvik

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Örnsköldsvik som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Örnsköldsvik

Alla förfrågningar

Jurist

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

När du beställer tjänster av en advokat i Örnsköldsvik så är det viktigt att du kontrollerar att juristen eller advokaten har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. För många områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger norr om Härnösand utmed Sveriges östra kust. Ö-vik, som staden också kallas, befolkas av 55000 invånare och har en vacker skärgård ut mot Bottenhavet. För gäster som vill se Örnsköldsvik och ta del av stadens fina kulturutbud erbjuds bra boende på ett av Ö-viks flertal hotell och SPA. I Fjällräven Center finns möjligheten att gå på konsert eller möjligtvis se tiofaldiga svenska mästarna Modo Hockey vinna - de har fostrat pelare som bland andra Peter Forsberg och de fantastiska bröderna Sedin. Bland arbetsgivare som finns i Örnsköldsvik är jätten BAE Systems den mest kända.