Jurist i Söderhamn

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Söderhamn

 • Bokföring i Söderhamn

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Söderhamn? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Söderhamn.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Söderhamn.

 • Revision i Söderhamn

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Söderhamn som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Söderhamn

Alla förfrågningar

Jurist

En jurist är någon som kan erbjuda juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Söderhamn så är det viktigt att du kontrollerar att han/hon har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En begravningsentreprenör kan till exempel vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Söderhamn

Söderhamn, känd som parkernas stad, ligger intill kusten i Gävleborgs län. Hit reser man via E4an, X2000 eller genom norra Sveriges djupaste och isfria hamn - Orrskär. Populationen i kommunen omges av sammanlagda 26000 människor. Ungefär hälften av alla invånare uppges bo i centrala Söderhamn. Som besökare i Söderhamn, bör man inte missa stadens klimax, utsiktsplatsen som heter Oscarsborg.

Söderhamn har många musikaliska anknytningar. Varje år arrangeras musikfestivaler där lokala förmågor får chansen att visa upp sig. Det finns också en kommunalägd musikskola för ungdomar i staden. Tomas Jutterström är således en känd bandmedlem från Söderhamn.

Söderhamn satsar på företagslivet i stora såsom små företag. Arbetslösheten i åldern 16-64 år har sedan i fjol sjunkit med 26,3 procentenheter. Söderhamns kommun har den bästa tillväxten i Gävleborgs län och ligger på fjortonde plats i landet. Sedan 50 år tillbaka säljer Söderhamn Eriksson sågverksutrustning världen över.