Jurist i Strängnäs

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Strängnäs

 • Bokföring i Strängnäs

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Strängnäs? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Strängnäs.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Strängnäs.

 • Revision i Strängnäs

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Strängnäs som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Strängnäs

Alla förfrågningar

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Strängnäs, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom familjerätten (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, kanske du klarar dig bra med en välutbildad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Strängnäs erbjuder så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det vara värt att välja advokaten som har den formella utbildningen och de formaliserade kraven på yrkesutövandet.

Strängnäs

Högt upp i Södermanland, mitt mellan Stockholm och Eskilstuna, hittar vi samhället Strängnäs. Strängnäs är en centralort till Strängnäs kommun och har 32000 invånare. Åker man till Strängnäs får man inte undgå den magnifika domkyrkan. Strängnäs är också omtalat för ryssarnas bombning 1944 och Fermenta. Nuförtiden hittar man bara riktiga läkemedelsföretag i Strängnäs - till exempel Pzizer.