Jurist i Sollentuna

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Sollentuna

 • Bokföring i Sollentuna

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Sollentuna? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Sollentuna.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Sollentuna.

 • Revision i Sollentuna

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Sollentuna som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Sollentuna

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra jurister

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden är att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Så när du nu beställer tjänster av en advokat i Sollentuna så är det viktigt att du verifierar att personen ifråga har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så räcker det med specialister som kanske inte är advokater, men som trots det har bra koll. En familjejurist kan till exempel vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Sollentuna

Sollentuna kommun tillhör Stockholms län och har en population på 65000. Grannkommuner till Sollentuna är Stockholm och Upplands Väsby. På visit i Sollentuna bör man inte missa Kung Agnes hög eller Landsnora kvarn. En känd profil som är född i Sollentuna är skådespelerskan Sara Sommerfeld.