Jurist i Norrtälje

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Norrtälje

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Norrtälje

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Norrtälje? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Kontorstjänster i Norrtälje

  Behöver ditt företag i Norrtälje hjälp med ekonomi, administration eller kundtjänst? Servicefinder förmedlar kontakt med experter inom kontorstjänster.

 • Revision i Norrtälje

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Norrtälje som arbetar med revision.

 • Översättning i Norrtälje

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Norrtälje.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Norrtälje

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En jurist är någon som erbjuder assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Så när du nu kontaktar en advokat i Norrtälje så är det viktigt att du verifierar att juristen eller advokaten har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En familjejurist kan exempelvis vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att ha den betydligt bredare och formella utbildning som krävs för att bli advokat.

Norrtälje

Norrtälje är både en tätort och stad i Uppland som även samtidigt tillhör Stockholms län. Norrtälje har ett invånarantal på 56000. Friluftslivet i Norrtälje bådar gott, om man ska läsa sig till Naturvårdsverkets undersökning beträffande Sveriges bästa Friluftskommuner 2011 där Norrtälje landade på tredje plats i Stockholms län. Kommunen arbetar med företagandet för att främja näringsidkarna i Norrtälje. Norrtälje kommun är inte bara aktiv i samarbetet med företagarna, de är dessutom, som så ofta i mindre kommuner, den främsta enskilda arbetsgivaren i Norrtälje.