Jurist i Norrköping

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Norrköping

 • Bokföring i Norrköping

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Norrköping? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Norrköping.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Norrköping.

 • Revision i Norrköping

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Norrköping som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Norrköping

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra jurister

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Skillnaden är att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu letar efter en advokat i Norrköping, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om mindre besvärliga affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Norrköping har så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och de formaliserade kraven på yrkesutövandet.

Norrköping

Norrköping ligger i Östergötland och har ett befolkningsantal uppåt 130000. Drottninggatan är Norrköpings främsta gata, vilken sträcker sig från Norra Promenaden till Konstmuseet. Norrköpings Tidningar som grundades i staden, är än idag Sveriges äldsta nyhetstidning. I Norrköping finns väderpresentatören och meteorologen John Pohlman.

Bortsett från en rad stora arenor, föreligger åtskilliga sporthallar i Norrköping, där man kan spela alltifrån boule, fotboll till tennis och badaktiviteter. Under sommaren organiserar Norrköping ett stort bad i Himmelstalundsområdet vilka har fri inträdesavgift då de har öppet för säsongen.

Besökande i Norrköping kan ta sig till Norrköpings Konstmuseum och titta på svensk konst från 1600-talet fram till idag. Det museet har ett av landets största grafiska samlingar. Kolmården ligger även i Norrköpings kommun , vilket är en folkkär djurpark.

Det finns cirka 9000 företag i Norrköping. Företagandet består av många branscher. Allra störst är handels- och tjänstesektorn. Bland de främsta finns arbetsgivarna Whirlpool Sweden AB samt Servera R & S AB. I kommunen arbetar omkring 9000 anställda där de flesta finns är verksamma inom vård och utbildning. Under sommaren 2011 organiserade Upplev Norrköping utställningen Dinosarium för att medverka till utveckling av besökningsnäringen och bringa ökad turism. Utställningen har tidigare medfört succé i länder som Japan, Australien, Italien och Finland med flera|I Norrköping existerar omkring 9000 företag som omsluter många affärsgrenar. Handels- och tjänstesektorn tillhör den största delen. Några stora företag i Norrköping är Stadium och däckdistrubitörerna GoodYear. I Norrköping arbetas det mest inom utbildning och omsorg. Utställningen Dinosarium ägde rum under sommaren 2011 i syfte att gynna turism och besökningsnäring. I länder såsom Australien och Tyskland, har utställningen tidigare visat goda framsteg|I näringslivet finns idag ungefär 9000 företag i Norrköping. Av de yrkesgrenar som finns i Norrköping, framträder handels- och tjänstesektorn. Inom ett 100-tal olika arbeten, är det flest arbetstagare inom vård och omsorg. År 2011 valde Upplev Norrköping att anordna utställningen Dinosarium med avsikt att öka turistliv såväl som besökningsnäring. Utställningen har haft medvind i bland andra Taiwan och Korea.